עבור לתוכן

מוסלמים נגד אפל

Featured Replies

פורסם

למי שלא שמע יש לאפל חנות דיי חדשה בניו יורק שמעוצבת בתור קוביית זכוכית עקית עכשיו המוסלמים מתנגדים לה בגלל שהיא מזכירה את האבן במכה

עוד יותר מזה הם איכשהו החליטו שהבר iPod מוכר בעצם אלכוהול וזה עוד יותר עילבון לאיסלם למרות שלא מוכרים שם שום דבר חוץ מנגנים

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=402341&sid=127

פורסם

המוסלמים האלו מגזימים כבר, הם מדכאים כל רעיון שקיים בעולם הזה בטענה שזה פוגע כבוד שלהם-מי בכלל חושב עליהם?

זה בסה"כ רעיון קצת חדשני אז מה אם זה קצת דומה למקום הקדוש שלהם אתם יודעים לכמה מקומות יש קירות(בהשוואה לכותל שלנו אני מתכוון) ואתם לא רואים אותנו הולכים ואומרים להם "אל תבנו קירות זה פוגע בכבוד שלנו".

פורסם

כל מה שיעורר את האירופיים יעזור

פורסם

מולסמים נגד אפל, בקרוב עולם נגד מוסלמים.

פורסם

מי קרא לזה Apple Mecca, המוסלמים או APPLE?

פורסם

^ APPLE . זה גימיק, וזה היה צפוי מראש שהמוסלמים יגיבו ככה, הם כל כך אובר רגישים בקשר לדת שלהם

שאני לא מבין מה אפל חשבו לעצמם כשהם תכננו את זה :nixweiss:

פורסם

לתת שם כזה לחנות זה מפגר.

פורסם

לתת איזה שם? "אפל מכה"? נו באמת, זה רק כינוי, ואפל לא זו שהתחילה לקרוא לחנות בשדרה החמישית כך... תהיו קצת יותר שפויים.

מה לעשות שהאיסלם עדיין לא יצא מהמערה..? חדש לנו?

פורסם

לתת לדת המוסלמית מקום על כדור הארץ זה מפגר. :xyxthumbs:

גם נכון.

כאילו מה ל Apple לא היו עוד רעיונות חוץ מ"מכה של אפל"? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

כמה שאני יודע אפל לא קראו לזה ככה בשום מקום זה העיתונות ישר התחילה לקרוא לזה ככה בגלל שכל הגיקים עולים לשם לרגל

פורסם

בדיוק.

ומה עם הקטע של האבן הקדושה? עכשיו נאסר על כל העולם לבנות עוד מבנים בצורת קוביה? מישהו צריך לנער למפגרים האלו את הצורה.

זה לא כאילו שהם תלו שלט ניאון גדול ובוהק "Apple Mecca", זה כינוי של העיתונות X_X

ואני לא מבין מה הקטע עם ההמצאה שלהם על הבאר.

פורסם

עזבו, זה לא יעזור מה שתגידו. יום אחד מישהו יבנה מבנה בצורת הסער שלהם והם יפוצצו אותו כי זה פוגע בכבוד שלהם.

פורסם

לתת לדת המוסלמית מקום על כדור הארץ זה מפגר. :xyxthumbs:

לתת לאנשים כמוך מקלדת זה הרבה יותר מפגר.

אגב לא כל המוסלמים מתנגדים אלא כרגיל הקיצונים.

פורסם

יו איזה קטעים עם המוסלמים האלה על כל דבר הם מתעצבנים כאילו הרגו את האמא שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים