עבור לתוכן

כמה שאלות לפני קניית רמקולים וכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

טוב לאחר התלבטויות החלטתי לשדרג את הקול במערכת הדי זקנה שלי ויצא לי די טוב אבא שלי עוד כמה ימים טס לאמריקה אז הוא יביא לי מש שזה יוצא ממש ממש זול

קריאטיב X-FI אקסטרים מוסיק מבחינת מחיר הוא הכי מתאים לי ונתנו לו הרבה המלצות והוא טוב כי רוב השימוש שלי הוא למשחקים אז הוא נותן לי 100% מענה

-עכשיו שאלה לגביו הוא יעבוד על המערכת שלי?(פרטים בצד) כי אומרים שיש איתו באגים במערכות וכו

עכשיו לרקולים logitech Z-2300 החלטתי על מערכת משובחת בשביל הכרטיס קול עכשיו אני לא יכול 5.1 אין מקום בחדר אז החלטתי לקחת 2.1 איכותי ביותר..

- השאלה האם זה באמת האיכותי ביותר בסביבות המחיר הזה (ואני משיג את זה ב-150 דולר שבארץ זה עולה 1000) הבנתי שיש לזה גם תמיכה ב-THX..

-עוד שאלה הבנתי שלכרטיס יש רק 4 חיבורים ויש בעיות עם רמקולים שהם לא של קריאטיב בחיבורים באלה אני מניח שלא יהיו כי הם 2.1 אני צודק?

אשמח אם תענו לי על השאלות בהקדם לפני שאבי יטוס כדי לאשר את הפרטים תודה רבה.

פורסם

אהלן רן,

בעיות לחבר את הכרטיס קול לרמקולים לא יהיו.

אל תשכח שלמרות שיוצא לך 150$ הרמקולים, ייצא לך עוד 50$ בערך שנאי שיחזיק אותם. אז כבר תגיע ל-850 שקל בערך. לדעתי עדיף להוסיף 100-150 שקלים ולקנות בארץ, וככה גם תחסוך לאבא שלך את הכאב ראש של להסתובב עם זה כיוון שזה דיי כבד.

Anatoli.

פורסם

שים לב גם שאם כבר אתה מתפשר על 2.1 אתה עדיין תוכל לקבל מין סוג של סראונד ווירטואלי אם תפעיל בדרייברים של הx-fi את התכונה cmss3dvirtual במצב 2.1 רמקולים

הסאונד הרגיל שיוצא פשוט ישמע לך כתלת מימדי ואתה תוכל לזהות עדיין כיוונים של רעשים במשחקים תלת מימדיים או לשמוע אפקטים של DTS 5.1 ודולבי דיגיטל 5.1

פורסם

תרשה לי להתאים את התגובה שלך למצב האמיתי (או לפחות כפי שאני רואה אותו).

שים לב גם שאם כבר אתה מתפשר על 2.1 אתה עדיין תוכל לקבל מין סוג של סראונד ווירטואלי אם תפעיל בדרייברים של הx-fi את התכונה cmss3dvirtual במצב 2.1 רמקולים

הסאונד הרגיל שיוצא פשוט ישמע לך כחסר כל כיווניות ואתה לא תוכל בשום פנים אופן לזהות כיוונים של רעשים במשחקים תלת מימדיים ולא לשמוע אפקטים של DTS 5.1 ודולבי דיגיטל 5.1

Anatoli.

פורסם

מה שתגיד

פורסם

רוב האפשריות המיוחדות של ה-X-fi רק מגריעות מהסאונד, למשל הקריסטילזר גרם לי לבכות מרוב שזה נוראי מתי שחיברתי אוזניות.

וגם ה-Cmss3D שקיים גם ב-Audigy שלי גם לא עושה חסד לקריאטיב, ה-5H עושות סראונד יותר טוב ושלהם לא מדהים בלשון המעטה.

פורסם
  • מחבר

בקשר לX-FI אני יודע שהוא פחות טוב לסרטים וזה מכל הקטע של דולבי ואלו אבל למשחקים הוא מושלם בשבילי...

ואנטולי מה זאת אומרת שנאי אני לא מקבל בערכה שנאי(ואתה מתכוון טרנספומטור כזה ענקי שמחברים לחשמל ומצב שני עגול כזה?)

ולזה שאמר על כל הכיוונים אני יודע זה מערכת 2.1 אם היה לי מקום בחדר היתי לוקח 5.1...

פורסם

רמקולים בארה"ב נמכרים בדיוק כמו כל מוצרי החשמל שם עם שנאים שמותאמים ל-110V. בארץ המתח כפול מזה, ולכן יש צורך בשנאי. שנאי שכזה יעלה לך 200 שקלים בערך (אולי יותר אפילו, תלוי בהספק שתבחר).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

רמקולים בארה"ב נמכרים בדיוק כמו כל מוצרי החשמל שם עם שנאים שמותאמים ל-110V. בארץ המתח כפול מזה, ולכן יש צורך בשנאי. שנאי שכזה יעלה לך 200 שקלים בערך (אולי יותר אפילו, תלוי בהספק שתבחר).

Anatoli.

אה זה בסדר אני יכול להשיג בלי כסף אבל חוץ מזה הרמקולים עצמם איך? שווים את הכסף? יש אולי משהו במחיר זהה טוב יותר?

פורסם

רוב האפשריות המיוחדות של ה-X-fi רק מגריעות מהסאונד, למשל הקריסטילזר גרם לי לבכות מרוב שזה נוראי מתי שחיברתי אוזניות.

אתה מוכן לפרט על זה? כי יש לי את ה XFI ואני לא ממש הבנתי איך זה הגריע לך את הסאונד

איזה אוזניות חיברתה ?

פורסם

מה, יש לך אוזניות ששמעו בהן טוב עם קריסטלייזר?

פורסם

אז ככה.

האפשרויות שיש בכרטיס ה XFI לדעתי האישית הם מאוד גמישות ואפשר לעשות שם כול כך הרבה " משחקים " בסאונד שאתה תמיד יכול להגיע לגוון הצליל שאתה מעוניין בו .

הקריסטילזר היא רק אפשרות אחת של שינוי הסאונד בכרטיס הזה וכאשר אתה משחק עם זה ביחד עם שאר האפשרויות אתה יכול להתאים את הצליל איך שאתה רוצה גם באוזניות.

האוזניות שלי הם SENNHEISER HD- 595 . את הכרטיס אגב קניתי בגלל המשחקי מחשב אבל הביצועים במוזיקה באוזניות הם מעולים. ואתה גם כלל לא חייב להפעיל את הקריסטילזר.

פורסם

שמעתי אותו גם עם A900 וגם עם K340, חרא של דבר. תקרא בביקורת מה רשמתי על הקריסטלייזר בחלק של ההאזנות.

Anatoli.

פורסם

קראתי.

נכון.

אגב ניסיתם את האפשרות בEAX EFFECTS את ה AMPHITHEATER MODE

עם אוזניות זה יוצא צליל ממש מגניב בהרבה שירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים