עבור לתוכן

קניית רמקולים למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הייתי רוצה לדעת מידע והמלצות לרמקולים למחשב.

עד היום המחשב שלי היה מחובר למערכת סטריאו, כך שזו איכות השמע שאני מחפשת ברמקולים. הבעיה שהמערכת לוקחת לי יותר מדי מקום וחוץ מרמקולים לא נעשה בה שום שימוש לכן החלטתי להחליפה.

קראתי שיש תוספת לרמקולים קטנים שנקראת סאב וופר, מה זה? מה ההבדלים בין סוג אחד לשני... כיצד אוכל לדעת שאני מקבלת ברמקולים איכות סטריאו ולא איכות של רמקולים קטנים שבקושי ניתן לשמוע משהו מהם בקצה השני של החדר.

גבול המחיר שלי הוא עד 300 שח.

תודה מראש לכולם

לרה

פורסם

אם תוכלי למתוח את התקציב ב75 שקלים תוכלי לקנות את הATP3 , דבר שישתלם לך לדעתי.

פורסם

האם 2.1 מספיקים לך כלומר סאב ו 2 רמקולים? ד"א ATP3 הם אחלה רמקולים ל 2.1 הנה תמונה

atp3.jpg

פורסם

מניסיון[יש לי 2 כאלה], הרמקולים נותנים תמורה מעולה למחיר וב370 שקל אין לקבל משהו יותר טוב. העוצמה חזקה מאוד והאיכות מעולה[ביחס למחיר כמובן].

פורסם

ATP3 הבחירה

אם את רוצה משהו טוב גם כן אבל טיפה פחות: Creative Inspire 2500 :xyxthumbs:

0502090012a2b9zv0.jpg

פורסם
  • מחבר

חבר'ה הכל טוב ויפה ותודה על ההמלצות, אבל כמו שאמרתי קודם לכן אני לא מבינה בזה כלום, מה זה סאב וופר? למה צריך אותו? האם הרמקולים הקטנים (של המחשב) יחד עם הסאב יתן לי מוזיקה איכותית ולא אוכל להבדיל (באוזן הבלתי מקצועית שלי) בין מערכת סטריאו לבין הרמקולים?

אני רק יודעת ששני רמקולים קטנים ורגילים של רמקולים לא מספקים את צרכיי מבחינת איכות האזנה.

לרה

פורסם

סאבוופר נותן את הבאסים, זה הכרחי אם היעוד של הרמקולים זה למוזיקה.

וגם בלי יותר מידי ניסיון את תרגישי את הבדל בין ה-ATP3 לבין מערכת סטריאו סטנדרטית ביתית (לטובת ה ATP3 כמובן).

פורסם

יש לי את הATP3 כבר כמה שנים......מאוד מאוד מרוצה. רמקולים מצויינים. טובים יותר ממערכות סטריאו ב2000 שקל.

יש לי גם את הJBL CREATUTE 2. גם זו מערכת 2.1 מעולה. דומה מאוד לATP3... צליל קצת יותר מפורט, והמערכת יפה יותר (עיצוב, מקשי מגע וכו).

המחיר שלהם דומה מאוד. מניסיון קחי אחת מהן, לא תצטערי ולא תתאכזבי מאף אחת מהן.blackjbl.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים