עבור לתוכן

בעיה רצינית במחשב הישן

Featured Replies

פורסם

טוב הוא תמיד היה עושה בעיות אבל כאלה לא

טוב בהתחלה שמתי תגאמפרים בהארד דיסק לא טוב ונמחק הכול בקיצור ניסיתי לפרמט וזה הוא עושה הרבה ריסטים במהלך ההתקנה וגם מסכים כחולים

כשאני מצליח כבר להתקין ת XP אחרי כמה דקות שהוא רץ הוא עושה ריסט

החלפתי הארד דיסק לא עזר

ניקיתי מלא אבק וזה :\

הרצתי 8 שעות בדיקה עם MEMTEST הכול בסדר

יש אולי משו שבודק עוד דברים כמו הארד דיסק ? מבוט אבל כמו MEMTEST

p4 1.5ghz

384 ram

סטיק של 256 וסטיק של 128

fx5200

מה הבעיה יכולה להיות מה לא ניסיתי כלום לא עוזר :nixweiss:

פורסם

לפי מה שאני מבין יכול מאוד להיות שאיזה רכיב לא מחובר טוב או גורם לבעיות... אבל אם החלפת הארד דיסק ואתה אומר שאחריי 8 שעות הכל בסדר עם התוכנה... אז באמת שלא יודע, אין כזה דבר שהחלפת הארד דיסק ועם התוכנה 8 שעות זה בסדר... אז איך זה שהתקנת תמערכת הפעלה ואחריי כמה דקות הוא עושה רסטרט אבל 8 שעות עשית בדיקה?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני מבין יכול מאוד להיות שאיזה רכיב לא מחובר טוב או גורם לבעיות... אבל אם החלפת הארד דיסק ואתה אומר שאחריי 8 שעות הכל בסדר עם התוכנה... אז באמת שלא יודע, אין כזה דבר שהחלפת הארד דיסק ועם התוכנה 8 שעות זה בסדר... אז איך זה שהתקנת תמערכת הפעלה ואחריי כמה דקות הוא עושה רסטרט אבל 8 שעות עשית בדיקה?

8 שעות של בדיקה של MEMTEST

יש ריסט כשמערכת הפעלה רצה ועכשיו נפל לי האסימון שיכול להיות שה XP עצמו לא טוב למרות שהתקנתי מהדיסק הזה 70 פעם והכל היה מצוין ככה שהסיכוי שזה הבעיה ממש אבל ממש קטנה

פורסם

תבדוק שכל החיבורים של הIDE הם בכיוון הנכון (אדום בצד של כניסת החשמל) תבדוק שהם מחוזקים לכוננים וללוח, תלחץ את ה RAM למקומו אולי הוא קצת יצא, אותו דבר לכרטיס מסך.

תבדוק שהמאורר של המעבד פועל (אם הוא לא פועל זה יכול להצביע על בעיה בספק) ותבדוק שהמאורר של הספק פועל במהירות מתאימה.

נראה אם כל זה לא עזר נחשוב על משהו...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איזה חיבורים התכוונת ?!

פורסם

תנסה לבודד את הבעייה ע"י כך שתסיר את כל הרכיבים הלא חיונים להתקנת/הפעלת ה Windows כגון: כרטיס קול/כרטיס רשת/CD-ROM/צורב(אחד מהם)

וכדומה

פורסם
  • מחבר

טוב הבעיה הסתדרה סתם הוצאתי תזכרונות ואת הכרטיס מסך והכנסתי חזרה

רק שהוא כותב לי שיש 256 ראם והסטיק של ה 128 גם מוכנס זה מזהה אותו באורסט אבל במאפיינים על המחשב שלי זה מראה 256 =\

ומוזר כי ב MEMTEST הוא לא הראה שום בעיה בראם :\

פורסם

טוב הבעיה הסתדרה סתם הוצאתי תזכרונות ואת הכרטיס מסך והכנסתי חזרה

רק שהוא כותב לי שיש 256 ראם והסטיק של ה 128 גם מוכנס זה מזהה אותו באורסט אבל במאפיינים על המחשב שלי זה מראה 256 =\

ומוזר כי ב MEMTEST הוא לא הראה שום בעיה בראם :\

זה מה שחשבתי שהבעיה.. רוב המקרים זה תמיד זכרונות שכדאי להוציא אחד מהם או את כולם ולהכניס שוב פעם...

תמיד כדי לבדוק הכל גם פיזית. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים