פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אהלן,רק לפני 3 ימים קניתי אותו, ואתמול בערב כאשר כיביתי (דרך הWIN), הוא נכבה כמו שצריך, ולאחר 2 שניות נדלק מעצמו, שוב כיביתי עכשיו מהכפתור ושוב הוא נדלק, וחוזר חלילה עד שכיביתי דרך המפסק של הספק.מפרט:ADM ATHLON 64 3200 AM2Gigabyte s3 plusWD 250 16M SATA2samsung 512 667 ddr2מארז WINSYS פשוט עם ספק 350(True Power) ומאוור 120מ"מכרטיס מסך OBחשוב - אתמול חיברתי לו כרטיס קול PCI ישן שיש לי כי יש לו יציאת ווליום גבוהה לרמקולים לא מגבר.היה קצת קשה להכניסו ומיד לאחר שנכנס הכטיס אז המחשב נדלק לבד.מה קורה פה?תודה !
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים יכול להיות שהזזת קצת את הלוח אם והוא מקצר תנסה לשחק איתו קצת ותראה אם הוא חוזר למקום
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר טוב הבוקר הדלקתי וזה בסדר, אנסה אח"כ לראות מה קורה.אולי באמת הזזתי ש את הלוח, למרות שחוץ מלהתכופף טיפה (טבעי שמכניסים כרטיס) הוא לא זז ממש.והכפתור לא תקוע.עוד רעיונות אם זה חוזר על עצמו?האם זה המארז אשם או הלוח לדעתכם?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר רק כאשר הסרתי את כרטיס הקול המצב חזר לתקינות - אולי הוא לחץ שם כל עוד היה בפנים... ANYWAY, נכנסתי לניהול של הלוח אם וראיתי את זה:
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני מבקש ממך לערוך את ההודעה האחרונה שלך לפי חוקי הפורום תשתמש בכפתור עריכה אם יש לך משהו להוסיף לדיון. תאחד בבקשה את 2 ההודעות.בקשר לבעייה יכול להיות כי הכרטיס קול מקצר וכדאי כי לא תמשתמש בו.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר אם היית מציין מה לא לפי החוקים היה קל יותר... כי עברתי עליהם לפני ואני לא מבין מה כוונתך.אין לי שתי הודעות לאחד - על מה אתה מדבר?אני כותב למי שעזר לי מה קרה בסוף ואיך נפתר, הבנתי שהבעיה בכרטיס הקול אבל תוכנת הבקרה של לוח האם מציגה הודעת אזהרה שלדעתי קשורה לזה, ואם לא אז אני לא יודע למה זה קשור ובשביל זה אני מציג אותה בהמשך לבעיה שלי במקום לפתוח דיון חדש...וזו השאלה שלי, מה משמעות האזהרה שיש לי בתמונה.לילה טוב
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אם היית מציין מה לא לפי החוקים היה קל יותר... כי עברתי עליהם לפני ואני לא מבין מה כוונתך. אין לי שתי הודעות לאחד - על מה אתה מדבר? אני כותב למי שעזר לי מה קרה בסוף ואיך נפתר, הבנתי שהבעיה בכרטיס הקול אבל תוכנת הבקרה של לוח האם מציגה הודעת אזהרה שלדעתי קשורה לזה, ואם לא אז אני לא יודע למה זה קשור ובשביל זה אני מציג אותה בהמשך לבעיה שלי במקום לפתוח דיון חדש... וזו השאלה שלי, מה משמעות האזהרה שיש לי בתמונה. לילה טוב אני יסביר את עצמי שוב , ישנו כפתור הנקרא , אתה כתבת 2 הודעות אחת אחרי השנייה אשר עוברים על חוקי הפורום. אני מבקש ממך לערוך את ההודעות להודעה אחת
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מה הקטע לערוך?אני אומר שלא תשמש בו הוא מקצר זה קרה לי בהמון חלקים במחשב הישן שניסיתי לשים כרטיס מסך מהמחשב הישן ישן..תקנה חדש היום אפשר למצוא החל מ 300 (בערך .. ) ועד למחירים גבוהים ביותר.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים לי הייתה את אותה הבעיה שקניתי תמחשבובמעבדה מצאו שהיה שבב במעבד סדוק והוא עשה את כל הבעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.