עבור לתוכן

לא מצליח לכבות את הרמקול של המודם האנלוגי

Featured Replies

פורסם

למרות שהוא על מצב כבוי עדיין אני שומע אותו בעת פעילות הפקס

[attachment deleted by admin]

פורסם

נסה דרך Sounds and Audio Devices חפש שם את ההתקן, תשתיק אותו ותבדוק אם זה חוזר על עצמו

פורסם

מודם 56K? עדיין יש אנשים שמשתמשים בדברים האלה? (ולא נולדו לפני הקמת המדינה... סבתא לא נחשבת כמובן)

בכל אופן, תמיד יש את הדרך הכיפית לעשות כזה דבר...

שזה אומר, למצוא את הרמקול על הכרטיס עצמו, ולנתק אותו (ואני מסיר מעצמי כל אחריות לגבי התוצאות של המעשה...)

פורסם
  • מחבר

נסה דרך Sounds and Audio Devices חפש שם את ההתקן, תשתיק אותו ותבדוק אם זה חוזר על עצמו

לא עזר

מודם 56K? עדיין יש אנשים שמשתמשים בדברים האלה?

מצא את הרמקול על הכרטיס עצמו, ולנתק אותו (ואני מסיר מעצמי כל אחריות לגבי התוצאות של המעשה...)

השימוש: פקסים, הקלטת שיחות טלפון וכד'. מה מסוכן בהצעה שלך?

שמעתי שיש פקודות איתחול למודם. מה זה? אולי דרכם ניתן להשתיק? (כי הם עוקפות הגדרות ראשונייות.)

פורסם

intel_chipset_56k_dialup_modem_LRG.jpg

אתה רואה את הרכיב השחור הגדול שנמצא ליד הקבלים בצד ימין למעלה של הכרטיס, זה הרמקול, תבין לבד.

ומאיפה אתה שומע את צלילי החיבור, מהרמקולים שמחוברים לכ.הקול או מתוך המארז (מהכרטיס עצמו)?

אלה כל הפקודות שניתן לשלוח למודם בצורה עצמאית(נקראות פקודות AT כי כולם מתחילות באותיות AT):

http://members.tripod.com/michaelgellis/modem.html

פורסם
  • מחבר

כעיקרון התוכנה MODEM SPY עובדת אצלי מצויין רק שיש רעשים של המודם במהלך ההקלטה וזה קצת מפריע להקלטה. הרעשים מהמארז ולא מכרטיס הקול. (ותודה על ההשקעה עם התמונה. הבנתי את רעיון הרמקול :lol:, אני יורד ממנו, נראה מסובך)

ולגבי הפקודות: איזה פקודה תעזור לי להמניך או להשתיק את המודם? (יש לי XP ) ואיפה אני מקליד אותה?

למשל הקלדתי פקודה כמו בקובץ המצ"ב, ולא עזר (אגב, הקלדתי באותיות גדולות וזה הופך לקטנות)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה atm0 (התו האחרון הוא אפס).

אם זה לא מצליח, תפתח את "היפר מסוף" (התחל ----> תוכניות -----> עזרים -----> תקשורת -----> היפר מסוף) ותכתוב את הפקודות שם.

פורסם
  • מחבר

מה זה המסוף הזה?

ולא מצאתי איפה אפשר לכתוב שם פקודות

פורסם

כשאתה פותח את "היפר מסוף" אמור להפתח לך חלון כזה:

HyperTerminal.jpg

ששם אתה יכול לכתוב פקודות למודם (כמו בתמונה).

פורסם
  • מחבר

תן לי להבין:

כל התקשרות אני אצטרך לבצע דרך המסוף?

אני חושב שתהיה בעייה כי אני רוצה לחייג דרך תוכנה שמקליטה שיחות...

פורסם

עזוב את ההיפר טרמינל

תכניס באופן קבוע את atm0 ב-

Start > Settings > Control Panel > Modem properties > Connection > Advanced > Extra Settings

פורסם

הוא ניסה וזה לא עובד (אם היית קורא את הת'רד עד תומו היית יודע זאת), ולכן הצעתי לו את הדרך הזאת.

ולפותח הת'רד:

קודם כל תבדוק אם זה עובד, אתה כותב את הפקודה בהיפר-מסוף ואח"כ מתקשר דרך התוכנה שאתה רגיל אליה.

פורסם
  • מחבר

א. תודה על העזרה הממושכת

ב. כשאני פותח את המסוף, אני חייב להגדיר התקשרות חדשה ואז לכתוב את הפקודה. עשיתי זאת

טילפנתי דרך התוכנה שמטלפנת ישר מהמודם, ואז אני שומע את שיחה דרך המודם.

טילפנתי דרך הטלפון ואז כשהאזנתי לשיחה דרך המודם, הוא משמיע ציפצופים.

ניסיתי לטלפן דרך המסוף - לא הצלחתי, (גם עם ATM0 וגם ללא.)

פורסם

איך ניסית לטלפן מהמסוף?

פורסם
  • מחבר

שיחה>התקשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים