עבור לתוכן

ארטיפקטים בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היה לי כרטיס מסך ישן... GEFORCE 2, התחמם מאוד מאוד!!!!!! ככה שאי אפשר לגעת בליבה מרוב חום.. הוספתי לו מאוורר, והוא קירטע כמה זמן... וינדוס הריץ בלי בעיות כמובן אבל במשחקים הציג ארטיפקטים נוראים!

החלפתי אותו אתמול ל GEFORCE 5200 FX, הפעלתי B&W ועדיים יש ארטיפקים... נזכרתי שכיוונתי את הכרטיס על 85 HZ, וראיתי אפישהוא שהכרטיס הזה בנוי ל 75 HZ, אז כיוונתי ל 75HZ, ועדיין יש ארטיפקים גדולים! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

בנוסף, הכרטיס בנוי ל AGPX8, הלוח שלי תומך ב AGPX4, אז בביוס כיוונתי ל AGPX4, אבל כשאני בודק בוינדוס, באפשרויות של הכרטיס הוא מראה לי שהוא עובד על AGPX2!!!!!! =\ למה!? הביוס דפוק?! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

אשמח לעצות ודעות!

:yelclap:

:jump: :jump: :jump: :jump:

פורסם

איפה בדקת שהכרטיס עובד בagpx2?

אגב הכרטיס מסך לא משהו(יש לי כזה) ולפעמים באמצע המשחק גם לי מראה ארטיפקטים...

פורסם
  • מחבר

123456789dv5.th.jpg

אך מה הסיבה לארטיפקטים!??!? :'(

פורסם

תנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך...

אגב איזה לוח אם יש לך?

פורסם
  • מחבר

האמת שהדרייבר עודכן וזה לא עזר.. הפעם הורדתי את הדרייבר מהאתר וזה עזר! =) אין יותר ארטיפקטים, ואפילו שמתי על 85 HZ שאת זה הכרטיס לא אמור להפעיל.. אבל עובד.. :yelclap:

העניין עם הAGP לא נפטר, עדיין X2!! :nixweiss: :nixweiss:

לוח אם:

gigabyte 6vtxe

VIA chipset

פורסם

יכול ל יות שעדיין בביוס הagp מכוון על 2 ולא על 4

יכול להיות שיש איזשהו גמפר מ2 ל4 בכרטיס מסך(היו לי כבר כאלה כרטיסים)

פורסם
  • מחבר

לרגע חשבתי שהלוח שלי לא תומך ב AGPX4, אבל בדקתי והינה:

1 AGP slot supports 4X mode & AGP 2.0 compliant

בביוס כיוונתי ל AGPX4...

בנוסף, הכרטיס בנוי ל AGPX8, הלוח שלי תומך ב AGPX4, אז בביוס כיוונתי ל AGPX4, אבל כשאני בודק בוינדוס, באפשרויות של הכרטיס הוא מראה לי שהוא עובד על AGPX2!!!!!! =\ למה!? אולי הביוס דפוק?! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

אני אחפש ג'מפרים.. אבל לא ראיתי על הכרטיס מסך שום ג'מפרים...

מה עוד יכולה להיות הסיבה שה AGPX4 לא עובד?

פורסם

שתי אפשרויות שעולות לי בראש:

1. המחשב שלך פשוט לא אוהב אותך

2. יש הבדל במתחים שנותנים agpx2 ו-agpx4, ואולי יש אי תאימות בין הלוח לכרטיס מסך.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=47285

פורסם
  • מחבר

בדקתי בג'מפרים על הלוח אין שום דבר שמדבר על AGP... אבל היה משו על הגברת מתח למעבד, ב 10% 20% 30% או 40%.. :jump1:

חחחחחחחח......

על הכרטיס אין ג'מפרים.

שתי אפשרויות שעולות לי בראש:

1. המחשב שלך פשוט לא אוהב אותך יכול מאוד להיות :-\

2. יש הבדל במתחים שנותנים agpx2 ו-agpx4, ואולי יש אי תאימות בין הלוח לכרטיס מסך.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=47285

עניין המתחים מעניין...

איפה אני משנה את המתחים לסלוט ה AGP? בביוס אין לי אפשרות של שינוי מתחים לסלוט הזה... ועד כמה שזכור לי גם בג'מפרים אין אפשרות כזאת... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים