עבור לתוכן

בחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש,ואני לא יודע איזה כרטיס מסך כדאי לבחור.

התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1500 שקל,אפשר לחרוג קצת...

אני חשבתי על הכרטיסים הבאים:

Gigabyte FX7900GS PCI-e 256Mb Retail Video Card

Sapphire Radeon X1900GT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card

Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB

עכשיו אני לא בטוח לגבי החברות של הכרטיסים אם הם בסדר אם לא תמליצו לי על אחרות.

דבר שני אני לא יודע איזה מבניהם עדיף יותר.

דבר שלישי אם אתם ממליצים על משהו שלא רשמתי פה והוא בערך בתקציב שלי אז תרשמו בבקשה.

תודה רבה.

פורסם

הבאת שלושה כרטיסים במחירים שונים.

כמובן אם יש לך את סכום הכסף הדרוש (2000שח) קח X1900XT 512M.

היצרנית של כרטיס המסך לא כל כך משנה.

פורסם

יצרן זה כן משנה ! אבל לא תמיד...

אתה בטוח שמצאת את הכרטיס השלישי שרשמת ב1500 ? כי זה דיי זול .

יש לי דיי דילמה בין ה- 7900GS ל 1900GT כי הם מראים ביצועים שונים במשחקים,לא ממש יודע להגיד לך ה-100% אבל אני חושב שזה הסדר :

1. 1900XT

2. 1900GT

3. 7900GS

והחברות שבחרת הם בסדר חוץ מ- GIGABYTE שהיא חברה מצויינת אבל אני לא יודע איך היא בכ.מ

אתה יכול ליקנות מחו"ל ? כי אם כן קח 7900GS שלBFG:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143070

ב- 940+משלוח = 1300-+ אבל זה כ.מ דיי טוב ! ועוד הוא מגיע עם OC מהחברה ויש על זה ביטוח ! אמור ליהיות כ.מ ממש טוב...

(יותר מ- 1900GT כמעט בטוח)

אני גם איידע אותך שהולך לצאת דור חדש ותוך שנה וחצי - שנתיים (לפי דעתי) כולם יהיו חייבים אותו (או לפחות מי שרוצה לשחק עם איכות גבוהה) ואני משאיר לך 200 ש"ח שכבר מעכשיו תתחיל לחסוך :silly: .

פורסם

יש במחיר הזה 7900GT והוא אחד החזקים!

יש בKSP

Galaxy 7900 GT

פורסם

אנא הוסף את התקציב ואפיק התקשורת לכותרת.

פורסם

יצרן זה כן משנה ! אבל לא תמיד...

במידה ואתה מעוניים ב-OC זה משנה, אחרת הולכים לפי מחיר\אחריות\בנדל

אתה בטוח שמצאת את הכרטיס השלישי שרשמת ב1500 ? כי זה דיי זול .

יש לי דיי דילמה בין ה- 7900GS ל 1900GT כי הם מראים ביצועים שונים במשחקים,לא ממש יודע להגיד לך ה-100% אבל אני חושב שזה הסדר :

1. 1900XT

2. 1900GT

3. 7900GS

והחברות שבחרת הם בסדר חוץ מ- GIGABYTE שהיא חברה מצויינת אבל אני לא יודע איך היא בכ.מ

חוץ מ-? אם אתה לא בטוח אז למה להגיד חו? גי'גבייט מעולים בכרטיסי מסך מנסיון! גם בלוחות הם לאחרונה נהיו שפיצים, הבעיה שבדרך כלל הם יקרים יותר (כרטיסים) ולא יודע עם ממש שווה להוסיף.

אתה יכול ליקנות מחו"ל ? כי אם כן קח 7900GS שלBFG:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143070

ב- 940+משלוח = 1300-+ אבל זה כ.מ דיי טוב ! ועוד הוא מגיע עם OC מהחברה ויש על זה ביטוח ! אמור ליהיות כ.מ ממש טוב...

(יותר מ- 1900GT כמעט בטוח)

אני גם איידע אותך שהולך לצאת דור חדש ותוך שנה וחצי - שנתיים (לפי דעתי) כולם יהיו חייבים אותו (או לפחות מי שרוצה לשחק עם איכות גבוהה) ואני משאיר לך 200 ש"ח שכבר מעכשיו תתחיל לחסוך.

עוד שנה וחצי יוצא דור חדש?? של מה?? ומה יהיו חייבים?? לא ממש הבנתי אותך.... אם אתה מתכוון לכרטיס מסך אז עוד חודשיים אולי התכוונת.. ולא שנתיים.

כמו שאמרו אם יש אפשרות, קנה את 1900XT

פורסם

עוד חודשיים הוא יוצא ועוד שנה וחצי - שנתיים כל מי שרוצה להנות ממשחק כמו שצריך יהיה חייב אותו (לפי דעתי).

בקשר ל- GIGABYTE משהו שם היסתבך לי בניסוח, מצטער אם לא הבנתם אותי.

"במידה ואתה מעוניים ב-OC זה משנה, אחרת הולכים לפי מחיר\אחריות\בנדל"

לא תמיד למשל ש חברות שידוע שהם לא ממש טובות ולא אמינות למשל מישהו הביא פה מוצר של Galaxy שמניסיון של חבר אני יודע שהיא חרא והכ.מ שלו גם בלי OC

נידפק צ'יק צ'ק...

ושוב אני שואל, יש לך אפשרות ליקנות מחו"ל כי בארץ המחירים של הכ.מ גבוהים בכמה מאות ! למשל בארץ 7900GT עולה מינמום 1700 של חברה טובה ובחו"ל של BFG עולה 230-+ $ (לא זוכר מחיר מדויק) !

ןלפי דעתי אין טעם להיתעסק ב OC אם אתה מקצוען שמבין מה הוא עושה ואם רוצים מאוד OC אז קונים אותו שכבר החרה עשתה לו OC כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים