עבור לתוכן

בעיה| מסכים כחולים+ תקיעות באמצע משחקים [ למשך 10-15 שניות ]+ תופעת אל תשלח

Featured Replies

פורסם

אני משחק CS\ Flat-out 2 וכל משחק אחר, וחייב להיות לפחות 2 פעמים, תקיעה במשחק למשך 10-15 שניות.

עם הCS יש לי מסכים כחולים לעיתים קרובות, צירפתי קבצים של הMINIDUMP, כדי שתוכלו לעזור לי, כי אין לי מושג איך לקרוא את הקובץ...

בFLAT-OUT אני נכנס למצב משחק מסויים, והמשחק יוצא, ומפויעה הודעת ה-"אל תשלח".

אני מאמין כי כל הבעיות באות בעקבות הבעיה של המסך הכחול, כי כולן מתחילות באותה צורה, תקיעה של אותו משחק למשך של 10-15 שניות, ולפעמים מסך כחול.

אז מי שיוכל לומר לי מה הבעיה לפי הקבצים שצירפתי, ממש יעזור :)

תודה רבה מראש,

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה טאוטאו,

גיליתי את הבעיה, ואחרי שגיליתי התקשרתי למעבדת התיקונים של החברה שקניתי ממנה את המחשב, ואמרו שהבעיה נפוצה, ושעידכון ביוס ללוח אם ולכרטיס מסך יפתרו את הבעיה.

סתם בשביל הקטע, הבעיה היא בקובץ: nv4_mini.sys [ משו כזה ], ואני יודע שזה קובץ של הכרטיס מסך.

פורסם

הקובץ הוא של הדרייברים של הכרטיס מסך (של נוידיה)..

עידכון דרייברים אמור לפתור תעניין....

פורסם
  • מחבר

הקובץ הוא של הדרייברים של הכרטיס מסך (של נוידיה)..

עידכון דרייברים אמור לפתור תעניין....

מה שאומר שעידכון ביוס לכרטיס מסך וללוח לא קשור בכלל לבעיה הזאת? יענו חירטטו אותי?

טוב אני מוריד דרייברים עדכניים, נראה אם הבעיה תחזור :]

עריכה:

ניתחתי עוד קובץ מינידאמפ שהיה לי באותה תיקייה, והפעם קיבלתי הודעה שהקובץ הזה: ndis.sys , הוא גורם לבעיה, קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה קובץ של ראוטר LINKSYS, ואין לי בכלל ראוטר, האם ייתכן כי התוכנה משקרת?

או שזה קובץ אחר בכלל, ולא של הראוטר, מי שיוכל לעזור, תודה רבה =]

פורסם

NDIS.sys בקשר לקובץ תנסה לעדכן את הדריבר לכרטיס הרשת שלך להורדה.

מה שקראת קשור לכרטיס רשת לאו דווקא של Linksys לפי שבטח קראת

פורסם
  • מחבר

עידכנתי את הקובץ הזה של הכרטיס רשת, עידכנתי את הכרטיס מסך, ועכשיו אין לי מסך כחול, אבל יש תקיעות במשחק, יענו המשחק נתקע לאיזה 10-15 שניות ואז חוזר....

בדר"כ ככה מתחיל המסך כחול, אחרי ה-15 שניות המחשב עובר למסך כחול, אבל עכשיו הוא פשוט חוזר למשחק וממשיך לשחק, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

באיזה דריברים לכרטיס מסך אתה משתמש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים