פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz.זיכרון 1GB במהירות 400mhz.כרטיס מסך- 7600gtב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350.אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים השאלה אם לחבר שלך יש גם אותו מעבד ואותו לוח וזיכרון יכול להיות גם שהמערכת הפעלה שלך מועמסת ושלו לא תנסה לבדוק בהצלבה את הכרטיס שלך אצלו ואת הכרטיס שלו אצלך
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים זה בטח הספק כוח שלך כי המחשב שלך דיי סביר מה ? איך הבנת מההודעה שזה בעיה של ספק כוח?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר יש לי ספק של enermax עם הספק של 535W, אז הוא לא הגורם לבעיה.לי ולחבר שלי יש אותה כמות זיכרון, ולמעשה המערכת שלו עמוסה יותר משלי כי אני עשיתי פירמוט לא מזמן. לוח האם שלו קצת יותר טוב משלי וכך גם המעבד. אבל תבינו שהתוצאה ב aquamark מתייחסת אך ורק לביצועים של הכרטיס מסך, לא של המעבד כי לו יש תוצאה משלו, ולא של הלוח אם כי היא לא בודקת אותו, ואני גם לא בטוח שהם מגבילים אותו באיזושהי צורה... חשבתי על הגדרות לא נכונות בביוס, אולי אני צריך לשנות שם משהו... או בווינדוס עצמו...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר פתרתי את הבעיה. ככל הנראה המעבד הוא זה שהגביל את ביצועי הכרטיס מסך, עשיתי לו אוברקלוק ועכשיו הוא עם 3.1Ghz, והתוצאות בבדיקות לא איכזבו ;D תודה על התגובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.