פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים החלפתי מארז.חיברתי הכל חזרה, ועכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב יש מין צפצוץ מהרמקול של המחשב עצמוכאילו של תקלה, ושום דבר לא מופיע על המסך.יכול להיות שזה קשור לג'ימפור? כי כשהזזתי את המארז נפל ג'אמפר אחד ולא ידעתי מה לעשות איתו.אני ממש מודאג.מה עושים?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים הג'מפר הוא ניראה כמו מה שיש בדיסק קשיח?איזה לוח אם זה ,אתה יכול לבדוק באתר של הלוח ...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר יכול להיות שעלית על זה!יש לי שני הארד-דיסקים:באחד יש ג'אמפר ועל אחד אין.הג'אמר שיש על זה ההארד-דיסק הראשון הוא בדיוק כמו הג'אמפר שנפל לי.על ההארד-דיסק הראשון הג'אמפר הוא על הטור ה-2 מימין (מתוך 5 טורים).על איזה טור בהארד-דיסק השני למקם את הג'אמפר (אם בכלל)?ובקשר ללוח-אם:יש לי לוח של DELL או של Foxconn אני לא בטוח.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים כן אפילו שזה של דיסק-קשיח-או כונן אחר, היה מופיע לך הביוס בהדלקה של המחשב .נ'ב יתכן שאתה צריך לאפס את הביוס כמו שרשמו ,לכן תמתין לעוד תגובות ...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים כן אפילו שזה של דיסק-קשיח-או כונן אחר, היה מופיע לך הביוס בהדלקה של המחשב .מחזקנראה לי הג'מפר קשור ללוח אם, תנסה לבדוק באתר של הלוח...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים כל הגמפרים יכולים להתחבר ללוח אם או לכוננים, אם אתה שומע ציפצוף סביר להניח שמקורומהלוח אם(גמפר נפל..)
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים זה יכול להיות מאה דברים תתחיל לבדוק שלב שלב בתור התחלה תבדוק לפי הספר של הלוח את כל הג'מפרים תוודא שכולם נמצאים ובמקום הנכוןאם הכל שם בסדר תבדוק ג'מפרים של הדיסק קשיח למרות שאני כמעט בטוח שזה לא זה מחשב בלי דיסק קשיח נותן הודעת שגיעה תבדוק שהזיכרון יושב כמו שצריך ושהכרטיס מסך מחובר טוב והכבל של המסך גם מחובר טובתבדוק שחיברת את הכבלים של הכפתורים כמו שצריך ולמקומות הנכונים בלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.