פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים צריך להתקין דריבר הוא נמצא בדיסק שמגיע עם הלוח אתה צריך להעתיק אותו לדיסקט פלופי ובתחילת ההתקנה של הווינדוס ללחוץ על f6 ולבחור את הדריבר
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר אני רואה שיש לך את אותו לוח אתה יכול להגיד לי אם בערך RAID אתה מחבר את שני הקשחים לשקעים האדומים או אחד לאדום ואחד למרחוק שרשום עליו RAID SATA זה שצריך לו תכבל עם הזווית?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים כןרייד 0 שלושה דיסקים סאטה 2 מחוברים כמו שאמרתי לחיבורים בלוח 123 ועוד אחד לא ברייד עם כל החומר החשוב הוא מחובר ב4אבל כדי להתקין מערך רייד אתה חייב להגדיר בביוס כמה דבריםהראשון זה את הבקר שיעבוד על רייד אחרי שהגדרת את הבקר וחיברת את הדיסקים תפעיל את המחשב ואז על ידי לחיצה על ctrl+i אמור להיפתח המסך של הבקר רייד של מטריקסשם אתה בוחר את הדיסקים למערך ואת סוג הריד ושומר.אחרי כל זה תכניס את הדיסק של הווינדווס ואת הדיסקט עם הדרייבר לרייד שים לב שאתה משתמש בדרייבר של מטריקס ולא בדרייבר של הבקר השניאחרי שהכנסת את הדיסקים תאתחל את המחשב ותלחץ על F6 תבחר את הדרייבר מהרשימה (בדרך כלל זה הראשון למעלה ) וזהו צא לדרך
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר תודה הגדרתי כמו שאמרת אבל נראה לי שלא השתמשתי בדריבר הנכוןהאם אתה מתכוון לדריבר הזה?http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5B%20Deluxeאם כן איך אפשר להתקין אותו דרך פלופי הוא 4.7 מגה יש לך מושג מה זה השקע SATA RAID שנימצא ליד הכרטיס מסך ? מתי משתמשים בו לא הבנתי בדיוק מהכתובתודה על ההתיחסות
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים בלוח הזה יש שני בקריי רייד השקע שאתה מדבר עליו הוא של הבקר השני של ג'מיקרון אני לא משתמש בו אני משתמש רק בחיבורים של המטריקס אלו שנמצאים בקבוצה אחת למטה בצד ימיןהאתר של אסוס לא מתפקד לי כרגע משום מהבכל אופן הדרייבר נמצא בדיסק ולא היו עדכונים משמעותיים אז תשתמש בזה שבדיסק תפעל לפי ההוראות שלי ויהיה טובאם תסתבך דבר איתי במסנג'ר בלילה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.