עבור לתוכן

עזרה בבחירת ספק למערכת שלי - תקציב עוד לא ידוע

Featured Replies

פורסם

יש לי היום את המערכת הזאת:

http://img206.imageshack.us/img206/6497/untitled113jv.png

הTT360 שלי סוחב אותה היום בלי בעיות (אלא אם כן הבעיות המוזרות שיש לי לפעמים הן מהקרציה הזה שהוא גם ספק חם בטירוף! וכן, הוא תקין לגמרי, ביררתי את זה שוב ושוב והוא אמור להיות ככה, חם אבל שקט! ויאמר לזכותו ששקט הוא מאוד..)

אבל עקב מחסור באמפרים במסילת ה12V (הוא נותן 17) אני חושב שהוא לא יסחב יותר כשאני אחבר את מערכת קירור המים שלי שכוללת משאבה מדגם D5 שע"פ הנתונים צורכת בין 1.3 ל2 אמפר ממסילת ה12V.

לכן חשבתי על ספק חדש, וכאן בא החלק שלכם.

אני צריך ספק שיחזיק את המערכת בצורה יציבה וטובה יחד עם המשאבה של קירור המים וכו', אך אני מוכן להשקיע בספק שהוא יותר מרמה כמו של הספק שיש לי כיום ולקנות כבר ספק איכותי שישאר איתי למחשב הבא (אך לא ספק מפוצץ במיוחד שיקרע לי את הכיס והתקציב לפרוייקט המודינג...).

היות והספק משולב בבפוייקט מודינג שאני עובד עליו כעת, אני משתדל להמנע מספקים עם שילובים של כחול וכו' ומעדיף מאוד מאוד ספקים עם שילובים של אדום שמתאים מאוד לפרוייקט!

אני צריך שלספק יהיה מאורר 120 מ"מ תחתון (הוא חייב בשל המיקום שלו במארז החדש שאני בונה).

מה אתם אומרים? כמה אמור לעלות לי אחד כזה?

נסתדר על טווח המחירים שאני אצתרך לשים וניגש לדגמים שתציעו.

תודה רבה רבה לעוזרים!!

פורסם

FSP 350W THN

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לינק?

מחיר?

משהו?

תודה על ההתייחסות בכל אופן.

פורסם
  • מחבר

וה350 וואט הזה אמור להחזיק את המערכת שלי (בתאימות מלאה לתקן 20 פין בו היא נמצאת) + המשאבה וגם להישאר לי כאופציה למחשב הבא?!

הוא נראה לי קצת חלש מידיי..

ואפשר עוד לנפח קצת את התקציב מעל המחיר שלו..

אשמח להצעה לספק שגם יוכל להישאר לי כאופציה לטווח הרחוק, הספק הזה פשוט נראה לי שלא יספיק אפילו לעכשיו כשאוסיף את המשאבה, אבל אולי אני טועה, אני לא מכיר אותו ממש...

תודה רבה בכל אופן!

פורסם

הוא יחזיק יופי

אם אתה בכ"ז רוצה אחד יותר חזק יש את ה-400W GLN של FSP או Liberty 400W של Enermax

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי!

עכשיו אני בהתלבטות, הFSP במחיר אחלה, אבל ב120 ש"ח יותר (שזה לא נורא להוסיף אם זה מצדיק את עצמו), יש את האנרמקס שיותר משך אותי.

הבנתי שהאנרמקס יותר חזק, וגם מעוצב יפה יותר.

המודולריות שלו גם כן מושכת אותי...

אבל הוא גם מוסלב.. ולא בצבעים שבדיוק תיכננתי עליהם לסליבינג למארז שלי.. ככה שזה גם דופק איפושהו..

אני חושב שאני אלך על האנרמקס וזהו.. מה אתם אומרים? משתלם?

בכל אופן, יש לך רעיון לספק שקיים במלאי באתרים של פנדה מחשבים או זיגזג 2000? (עם עדיפות לזיגזג)

תודה רבה אחי!

פורסם

אצל זיגזג ה-Hec 400W TRT

פורסם
  • מחבר

טוב, אני חושב שאלך כבר על הFSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm וזהו.

ספק זול יחסית שכאמור יחזיק לי את המערכת בלי בעיה.. כניראה שאני לא אקח אותו איתי למערכת הבאה.. אבל בינתיים הוא אמור להיות סבבה+.

מה שכן, ביגלל שהוא זול לא אכפת לי גם לחתוך קצת ולהפוך אותו למודולורי וכו'.. אני מוכן לוותר על האחריות שלו.

אפשר לינק אליו באתר היצרן שלו או לינק לאיזה השוואה או סקירה בהן הוא משתתף? לא הצלחתי למצוא...

2 שאלות אחרונות:

1. בדגם הספק כתוב LGA775, לא תופס מזה הרבה כמו שעל כל מיני ספקים פעם הייתי רואה כתוב פנטיום 4.. אבל הייתי רוצה לוודא שהוא יתאים בטוח למערכת שלי בתקן ה20 פינים ולא יעשה בעיות כלשהן של תאימות.

2. הוא בטוח מספיק חזק כדי להחזיק את כל המערכת שלי+OC+המערכת קירור מים+בקרי המאוררים+עוד הארד דיסק שיתווסף בעתיד וכו'?

לא הצלחתי למצוא באינטרנט את הטבלא של כמה אמפרים הוא נותן בכל ערוץ.. אשמח לראות אותה...

תודה רבה רבה!

פורסם

1. יתאים, החיבור שלו הוא 20+4 ז"א ה-4 הנוספים מתנתקים

2. כן, הוא נותן 15A ו-10A ב-12Vים, המשותף הוא מעל 22A

כלומר בין 22A ל-25A

פורסם
  • מחבר

סבבה! תודה רבה אחי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים