פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים לאחרונה אני נתקל במסכים כחולים וריסטרטים רבים.המערכת השניה ב"מפרט" שלי.עם מארז קומפיוקייס 6920 וספק 350W של FSP[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים האם לאחרונה התקנת Kaspersly Anti-Virus אם כן תסיר את התוכנה ותראה האם המסכים הכחולים והריסטרטים ממשיכים
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים ישנה תוכנה הנקראת WINDBG.ישנם ב GOOGLE מספר מדריכים שיסבירו לכל משתמש כיצד להשתמש בתוכנה.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אני עם מערכת דיי דומה וגם סובל מהמחלהתן יותר פרטים מתי המסכים מופיעים ?האם יש לך גם מצב שהמחשב נכנס לפריז אבל בלי להיכבות או להראות מסך שגיעה?האם קרה לך שהופיע מסך כחול בהיר חלק בלי הודעת שגיעה?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר הוא תמיד לפני השגיאה נכנס לFREEZEאבל שים לב, שALT+TAB אתה תראה את השגיאהעוד חבר עם 7900 עם לוח P5W הודיע לי על בעיה כזאת, ייתכן וזה משו גורף ?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים תשמע אני כמעט בטוח שפתרתי את הבעיה אצלי (ספק) הייתי עם ארבעה דיסקים עכשו הורדתי לשניים ובינתיים אין מסכים כחולים עוד יומיומיים אני אוכל להגיד בוודאות אם זה זה או לא
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים שלום,יש אצלי גם אותה הבעיה עם מחשב חדש:AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]DFI INFINITY NF ULTRAII-M2 (nForce4 Ultra) - ATXLEADTEK - PX7900GT TDH 256MB DDR3 - PCXמצ"ב בנוסף קבצי ה-MINIDUMP.מצטער שאני נדחף לאשכול. אם לפותח הדיון, ישנה בעיה עם זה, אני מתנצל, ואפתח אשכול משלי.אודה לעזרתכם בנושא.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אני מקווה שלפותח הדיון אין בעייה אם תהיה תפתח דיון חדש בבקשה ונעביר את ההודעות לשםאצלך ישנם כמה בעיות שיכול לנבוע מהם המסכים הכחולים/Restart nv4_disp.dll תעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך שלך(Nvidia) לדריבר האחרון.ALCXWDM.SYS תעדכן את הדריבר של הכרטיס קול AC97 לדריבר הכי מעודכןישנה כנראה גם בעיית חומרה אבל את זה נבדוק אחרי שתעדכן את הדריברים...
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר מצאתי את הבעיה, תודה לכולם.מסתבר שמסיבה כזו או אחרת ההגדרות של הביוס התאפסו באחד הימים, מה שהביא לזיכרון רק 1.8V בעוד הוא צריך מינימום 1.9.הכל בסדר בנתיים :_)תודה שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.