פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים הייתקלה מוזרהיש לי מחשב שאליו מחובר צורב. כשאני מכניס דיסק ואו מתחיל לקרוא אותו פשוט המתח נופל.ניסיתי במחשב השני שלי ואין בעיה כזאת.יש לציין שקניתי צורב דיוידי חדש והוא עובד טוב על שני המחשבים.רעיונות?הספק הכן עלום שם המארז KSP הכי זול.הקטע שזה לא קרה בשנה וחצי האחרונותולא הוספתי חומרה כל שהיא למיטב זכרוני
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר הספק הכן עלום שם המארז KSP הכי זול. לא זוכר כמה W בטח 400הקטע שזה לא קרה בשנה וחצי האחרונות.ולא הוספתי חומרה כל שהיא למיטב זכרוני.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אבל כתבת שקניתי צורב חדש ???כדי לשלול את זה נסה לנתק את כל ההתקנים המיותרים ולהשאיר רק את הצורב.אולי כדאי גם לנסות עדכון ביוס/FIRMWARE.הג'מפרים מכוונים כמו שצריך ?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר אבל לא חיברתי אותם במקביל הDVD היה אמור להיות למחשב השני . ג'מפרים תקינים
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר חברה לקרוא לפני שאתם מגיבים.כתבתי שלא חיברתי את שני הצורב במקביל משמע חיברתי רק את הצורב הבעיתי והבעיה קרתה.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים לא בטוחהוא רושם שהוא קנה צורב חדש שכן עובד טוב בשני המחשבים אז אני מבין שהתקלה היא בצורב הישן (או כונן לא חשוב) מצד שני בכל מקרה הצורב הבעייתי עובד במחשב השני תקין? לפותח הת'רד אולי תנסה להחליף בין הספקים ? כלומר זה שאולי בעייתי שים במחשב שכן עובד ככה תוכל לדעת אם זו הבעיה בוודאות
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מה שהתכוונת בשאלה זה שלקחת צורב ישן ושמת אותו על מחשב ישן (הצורב החדש בכלל לא קשור לבעיה)?אולי תנסה לנסח מחדש.הצורב הבעייתי עבד פעם? כמה זמן? העברת אותו ממחשב אחד לאחר? אם כן, האם פעם הוא עבד במחשב הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.