פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני רוצה לקנות כונן פלופי (בבקשה בלי תגובות של "מה אתה צריך את זה" ו"זה למחשבים ישנים") ויש לי כמה שאלות בקשר להתקנתו:איך אני מחבר אותו למחשב? איפה אני צריך לחבר אותו בלוח אם? האם אחרי החיבור אני צריך להגדיר משהו במחשב או בביוס?תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים בלוח אם שלך יש חיבור יעודי לפלופי (בדר"כ זה ככה)תבדוק בחוברת אם אתה לא מתמצא......יש לפלופי גם כבל יעודי ...לא צריך לשנות כלום בביוס.....ואתה לא ממש צריך לקנות ....תנסה להשיג ממשיהו שמתכוון לזרוק את המחשב הישן שלו....אם לא אז תקנה ......בהצלחה...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר רק לחבר את הכבל השטוח וזהו? זה משנה אם אני מחבר את ה- TWIST ללוח אם או לפלופי?אני לא צריך לחבר איזשהו כבל מהספק כוח?תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים כן רק לחבר את הכבל השטוח לא משנה איזה צד לאן, לא יודע מה זה TWIST.יש כבל גם מהספק, לא חיבור רגיל אלא קטן יותר כנראה שהוא יוצא בפיצול מאחד הכבלים הרגילים.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים למה לפתוח שני שירשורים באותו נושא?יש חשיבות לכיוון של הכבל השטוח שים לב שבלוח יש פין אחד חסר בשקע של הכבל אותו דבר בכונן פלופי ובכבל
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים אני התכוונתי שלא משנה איזה צד מתחבר ללוח ואיזה לכונן, לא לכיוון החיבור.או שלזה גם אתה התכוונת?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר כן רק לחבר את הכבל השטוח לא משנה איזה צד לאן, לא יודע מה זה TWIST.תראה למה התכוונתי...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים זה כבל מאוד ישן מה שאתה מראה בכל מקרה הטוויסט לא משנה רק שים לב שהפין החסר בפלופי ובכבל הם באותו כיווןאותו דבר בלוחאני הייתי מנסה להשיג כבל חדש יותר בלי כל החיבוריי B האלה
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר יש לי כבל אם 2 חיבורים שקיבלתי מ- ASUS.חשבתי לקנות את הכבל הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_267_285&products_id=2003ואם כבר אני מחליף את הכבל של הפלופי אז גם להחליף את כבל של ההארד דיסק: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_267_284&products_id=1995מה אתה אומר?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים יפה ומגניב אתה יכול להשמתש במה שקיבלת ואתה יכול לקנות את אלו זה לא חשוב שניהם עובדים טוב
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר באתר של זיגזאג ובעוד חנויות רשום שהכבל הזה רגיש לתאורת UV ( אור אולטרה סגול ).מה זה אומר?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים זה אומר שאם תשים את הכבל ליד נורת UV שזה אולטרה סגול בעברית הכבל יגיב לאור ויזהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.