פורסם 2002 בנובמבר 323 שנים יש לי כרטיס Innovion GF3 Ti200 64Mb עם יציאת טלוויזה SVIDEOאני מחבר אותה עם מתאם (שבא עם הכרטיס) לRCA ומעביר בכבל של 5 מטר(די איכותי לטענת המוכר- עם ציפוי זהב) לטלוויזת הסוני שלי...אולם... התמונה יוצאת חשוכה יותר (או עם רווית צבעים נמוכה) ויש פס אופקי של בהירותשיורד מלמעלה למטה לאט וחוזר שוב למעלה כשהוא יורד מתחת למסך.התמונה רק בהירה וטובה במקום שהפס עובר בה ...למה זה קורה ?למישהו יש רעיון שיגרום לתמונה איכותית יותר ?
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים יש לי כרטיס Innovion GF3 Ti200 64Mb עם יציאת טלוויזה SVIDEO there's your reason... :
פורסם 2002 בנובמבר 423 שנים חח...אהבתיתנסה אולי להחליף את הכבל למה שבא עם הכרטיס עצמו לפעמים זה עוזר, גם אם הכבל שלך "איכותי"חוצמזה תנסה להתעסק עם ההגדרות של היציאה, יש תוכנה נחמדה בשם TVtool שנותנת לך לעשות את זה ואפילו יותר טוב מהדרויורים של הכרטיס עצמו
פורסם 2002 בנובמבר 523 שנים מחבר 1. כן ניסיתי את TVTOOL - אותה תוצאה, אולי טיפה יותר בהיר ...2. באיזה הגדרות אפשר להתעסק שזה יעזור ?3. הכבל די איכותי - אם כי יכול להיות שהבעיה איתו שהוא ארוך והאות נחלש בדרך ...4. מישהו אמר לי שאיזה שהיא הפרעה אלקטרו מגנטית ממכשירים יכולה לגרום לזה - הגיוני ?
פורסם 2002 בנובמבר 723 שנים לי יש אותו כרטיס וטלויזיה "ASTRA 21 ויש לי תמונה טובה (אני משתמש ב TVTOOL)הקטע עם ההפרעות הגיוניאם יש לך נגיד מחשב ליד הטלויזיה אז זה הורס את התמונהאבל לא נראה לי שזה הבעייה אצלך כי הפרעות סתם הורס את התמונה ולא פסים ולא משנה בהירות או משהו כזה...תנסה לשחק עם הגדרות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.