פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים הזמנתי מחשב בשבוע שעבר:E6300DFI 975x/GOCZ GOLD EDITION PC2-5400 667MHZ 4-4-4-12קישור: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_dual_channel-eolMSI GF7600GTWD 250GB SATAIIHEC 6A19בחנות הם עושים 4 בדיקות למערכתהמחשב נופל ב-3 מתוכן מה עושים?(בחנות אומרים שהבעיה היא בזכרונות)יכול להיות שהזכרונות לא מתאימים? אני מאמין שכן אפשר לפתור את הבעיה.עזרה בבקשה!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר אני מצטער על ההקפצה באמת באמת! אבל אני חייב עזרה דחוף!את הזכרונות קניתי מארה"ב ואין לי אפשרות מידית להחליף אותם. מה יכולה להיות הבעיה?הזכרונות עובדים במתח של 1.9Vהחליפו אותם בחנות ל-SUPERTALENT והם אומרים שזה עובד מצוין.זה בהחלט מצםצם אפשרויות אבל אולי יש משהו שנסתר מעיני ומעיניהם??? בבקשה עזרה!
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים כשנרשמת לפורום הסכמת לחוקי הפורום ובחוקי הפורום רשום הקפצת דיונים: אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים. במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי יש לך אזהרה 1 מתוך 3 כאשר בשלישית תורחק/תושעה מהפורום ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.