עבור לתוכן

בעיה בזיכרון...

Featured Replies

פורסם

אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה

אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?

פורסם

היה לי אותו דבר בדיוק וזה מעצבן בטירוף... כל מה שהיה שאחד הדיסקים הקשיחים היה מחובר כ-slave ולא master

פורסם
  • מחבר

אז אך לסדר את זה????

בבקשה תעזורוווו ליייי

פורסם

תעביר jumper על הדיסק קשיח למצב master... זה הכל

פורסם
  • מחבר

מזה גומפר?

פורסם

מאחורי הדיסק קשיח יש מן ריבוע שיושב על שני פינים... התפקיד שלו לקצר ביניהם ולקבוע את צורת העבודה של הדיסק...

אם אין לך מושג מה אתה עושה אז תחפש קודם בגוגל מידע עם תמונות כדי להבין מה לחפש ומה לעשות כי בכל כונן זה שונה... (90% זו לא הסיבה כי אם אתה לא מבין על מה מדובר אז כנראה לא נגעת בזה.)

הנה דוגמה ל-jumper ואיך לשים אותם (זה שונה מחברה לחברה!!!)

http://www.removable-storage-guide.com/images/hard-drive-jumper-settings-overview.gif

פורסם
  • מחבר

כן כנראה זה זה!!!!

נכנסתי לביוס והארדיסק רשום שם כSlave מזההההההה

אני יגיד לטכנאי בקיספי שישנה את זה אבל מה להגיד לו?

פורסם

תעשה את זה לבד... זה לא סיפור...

וככל הנראה הם עשו לך את הטעות... דיסק קשיח אמור להיות Master אם אפשר.

כל מה שצריך זה להחליף מיקום, רק תסתכל על הדיסק קשיח ותלמד איפה אמור לשבת ה-jumper כדי שהדיסק יפעל בצורה נכונה... יש תמונה כנראה, או שתצלם מאחורה+מלמעלה ואגיד לך בדיוק.

(אם הוא יחד עם הסידירום על אותו כבל נתונים, אז בסידירום צריך לעשות הפוך... לשים אותו כ-slave)

הפעולה לא פוסלת אחריות אז לא לדאוג...

פורסם

שאלה: אם ההארדיסק שלי במחשב הישן מוגדר כ SIGNALE זה יכול לגרום לבעיות ??

ואל תגידו לי לפתוח דיון חדש כי זה מיותר כשיש דיון דומה ..

פורסם

לא ממש מבין single... כאילו לבד על החיבור? אין כונן אחר? (ואם זה יכול לגרום לבעיות אז זה יגרום... זה החוק של מרפי חחחח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים