עבור לתוכן

היום (שבת 7 לאוקטובר 2006 ) ישראל VS רוסיה בשעה חמש בערב

Featured Replies

פורסם

תקרא שוב מה שכתבתי, אנגליה ניצחה 1-0 במקדוניה.

ורק אישור להודעה הקודמת שלי, בן סהר התותח כבש וישראל מובילה 1-0 מול אחת הנבחרות הצעירות הטובות ביותר בעולם במגרשה הביתי. ואנחנו ב-10 שחקנים.

פורסם

צודק, לא הבנתי אותך.

פורסם

למה בדיוק התיקו של מקדוניה טוב לנו? זה אומר שהם לקחו נקודה מאנגליה... מקדוניה היא גם קבוצה רלוונטית למקום השני לא?

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי מקדוניה נישמעת לי קבוצה חלשה על הנייר אבל אני לא מבין גדול

בכל מיקרה אנגליה הקבוצה שעל הנייר הכי חזקה בבית

פורסם

אפשר לראות את זה בשני דרכים:

1) התיקו של מקדוניה רע לנו, כי אז זה אומר שהיא מתמודדת גם על המקום השני, ואז יש 5 נבחרות (אנגליה,רוסיה,קרואטיה,ישראל ומקדוניה) שמתמודדות על שני כרטיסים, וגם ככה היה לנו קשה מאוד להתמודד נגד 3 הנבחרות הטובות מאיתנו, התמודדות עם מקדוניה מפחיתה את סיכויינו הקטנים מלכתחילה.

2) התיקו של מקדוניה טוב. גם אם היא הייתה מפסידה 1-0 לאנגליה זה לא היה אומר שהיא גרועה, והיא עדיין יכלה להתמודד על המקום השני. עכשיו, תיקו מעניק לקבוצות בבית הישראלי ביחד 2 נקודות, בעוד שניצחון מעניק לקבוצות בבית ביחד 3 נקודות. בנוסף, עד עכשיו כולם חשבו שאנגליה תיקח את המקום הראשון בוודאות ו-3 נבחרות(או 4, יחד עם מקדוניה יתמודדו על כרטיס אחד. יותר קל לזכות בכרטיס ש-5 נבחרות מתמודדות על 2 כרטיסים מאשר ש-4 מתמודדות על אחד. ושוב, בהנחה שנסיים במקום 2-4, וייתכן שההבדל בין עליה ללא עליה יהיה נקודה אחת או שתיים, עדיף שהנקודות שיריבותינו מקבלות בסה"כ יסתכמו ב-2 נק' מאשר ב-3. לכן כל תיקו בין הנבחרות שמתמודדות איתנו מבורך, וכל אי הפסד של אסטוניה או אנדורה טוב גם כן.

פורסם
  • מחבר

מקדוניה צפויה על הנייר להפסיד בהרבה מישחקים ולא להיות בתמונה ככה שעל הניר זה טוב לנו כי אנגליה מיתחרה

על אחד מהמקומות שאנחנו רוצים ואנגליה על הנייר מאוד חזקה

הכל זה על הנייר ניראה מה יהיה בפועל

פורסם

על הנייר יכול להיות מצב שבו יהיו 5 נבחרות עם אותה כמות נקודות והפרש שערים שונה, בגלל זה צריך גם לא לספוג שערים ולנצח בהפרשים יותר גדולים...

על הנייר אבל גם אירלנד נבחרת שחזקה פי 10 מקפריסין אבל חטפה מהם 5-2...

אז על הנייר לא עוזר לאף אחד, מה שעוזר זה מה שקורא במציאות..

כמובן שצריכים להיות אופטימיים וכו', אבל אני חושב שזה מוגזם להגיד כבר שאנחנו מסוגלים לעלות. עברנו רק שלושה משחקים, יש עוד 9...

פורסם

4 שורות ולא אמרת כלום.

על הנייר חשוב מאוד, על הנייר משפיע פסיכולוגית על השחקנים ועל הנייר קובע את הציפיות. אם על הנייר לאנדורה אין סיכוי להשיג נקודה אז אין מצב שהיא תהיה מאוכזבת. אם על הנייר אנגליה הכי טובה בבית אז פחות ממקום ראשון יהיה אכזבה. על הנייר הסיכוי שלנו לעלות קטן, אבל אנחנו תמיד מאמינים בעצמנו. כל עוד אנחנו לא מפסידים, בהתאם לציפיות שלנו, אנחנו מאוד מרוצים.

פורסם

הבעיה היא שלאחרונה מאוד ניפחו את הציפיות. למרות שעל הנייר (:P) אנחנו נבחרת חלשה מאנגליה וקרואטיה, וכנראה גם מרוסיה (והדירוג של FIFA הוא מאוד מאוד לא רלוונטי..).

פורסם
  • מחבר

אנחנו הצלחנו לא להפסיד אף מישחק במוקדמות המונדיאל שזה נחמד והשג והכל

אבל נגד קבוצות חזקות שהינו בתיקו עשינו בונקר וזה טעות גדולה במישחקים מהסוג הזה

ואני מקווה שניהיה יותר התקפים נגד קבוצות חזקות גם בסיכון גדול להפסד

כי ראינו מה עזר לנו התיקו פעם קודמת

דרך הגב רוסיה היתה חלשה יחסית לקבוצה חזקה ויש לנו סיכוי נחמד לנצח אותם במישחק הבא

פורסם

לא הפסדנו כי שיחקנו בונקר וכי היה לנו הרבה מזל. אבל דווקא את המשחקים הקלים (במיוחד מול פארו) לא עשינו את מה שצריך היה לעשות, ושילמנו על זה (והיה אפשרי לתקוע להם את כמות השערים הדרושה).

כלומר, נבחרת ישראל הבוגרת היא לא נבחרת שתעלה לאליפויות, אבל תעשה צרות לגדולות באמת. אבל לצעירה (עד 21), שבעתיד רוב או אפילו כל השחקנים שלה ישחקו בבודרת - אני צופה עתיד טוב מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים