עבור לתוכן

בעיית ריסטים

Featured Replies

פורסם

שהמחשב מתאמץ הוא עושה מסכים כחולים ואז צריך לעשות ריסט המסכים הכלחולים ריקים לא כתוב עליהם כלום אני חושב שזו בעיית זיכרון כי לפני שהחלפתי לוח אם זה גם עשה ריסטים ואחרי שהחלפתי זה ממשיך בדקתי גם ב MEMTEST וזה הראה שגיאות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני יחליף זכרונות וזה יסתדר?

דרך אגב איזה זכרונות מומלץ לקנות ו זכרונות שעובדים על DC אילו זכרונות מיוחדים או ש 2 באותו נפח ואותו סוג יהיו על DC לבד?

תודה לעזורים

פורסם

תביא קצת פרטים על המחשב מעבד, לוח אם זכרונות...

פורסם
  • מחבר

p4 2.8 northwood

256* 2 אוריגו נראה לי ג'נרי

px865pe pro

x800gto

enermax 350w

פורסם

הייתי קונה עוד סלוט של זיכרון TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL3 PC3200

מק"ט twinddr512

ב350 ש"ח מskypc

לגבי הבעיה של הזכרונות תנסה לבדוק רק סלוט אחד של זכרון ואז להריץ memtest

(פעמיים פעם אם סלוט אחד ופעם אם השני)

פורסם
  • מחבר

רגע השאלה שלי היא האם יש מצב כזה שיש שגיאות ב MEMTEST אבל הזכרונות פועלים בסדר גמור?

פורסם

לא כנראה שיש לך זכרונות דפוקים...

פורסם
  • מחבר

בטוח ב 100 אחוז זה הזכרונות? כי אני לא רוצה לקנות עכשיו זכרונות חדשים ובסוף הבעיה תימשך

פורסם

לגבי הבעיה של הזכרונות תנסה לבדוק רק סלוט אחד של זכרון ואז להריץ memtest

(פעמיים פעם אם סלוט אחד ופעם אם השני)

בדקת? אם לא תבדוק איך תדע...

פורסם
  • מחבר

עזוב אם אני מחליף אז אני מחליף את שניהם אני לא משאיר אחד וקונה 2 וגם פעם שעברה ניסיתי להוציא ולהכניס תזכרונות והלוח נהרס לי בגלל סלוט אחד מסכן הלוח נהרס

פורסם

איך אפשר להרוס לוח אם אם רק הוצאת זכרון(או החלפת סלוט) בטח עשית קצר או משהו...

בכל אופן אם אתה מתכוון לקנות חדשים אז תקנה סלוט אחד של 512 או שניים של 512

(תלוי בתקציב) של twinmos DDR 400Mhz ב310 ש"ח מksp

פורסם

גם לי הייתה לי בעיה של מסכים כחולים כי לא התקנתי את הדרייברים הנכונים לכרטיס מסך, תנסה להתקין את הדרייברים מחדש.

פורסם
  • מחבר

זה מה ששאלתי איך אפשר להרוס לוח כזה גדול רק מהוצאת זכרונות ועוד נזהרתי לא לגעת בלוח זה דבר אומלל שישימו איזה משהו ששומר על זה זה פגיע כמו אני לא יודע מה...ובגלל זה הם עושים מזה כסף עד עכשיו לא הבנתי למה כל הרכיבים חשופים בלוח אם בכרטיס מסך וכל הדברים האלה איזה טיפשות של אנשים

ולמה לקנות סטיק של 512? לא עדיף לקנות 2 שיעבדו על דול?

פורסם

שהמחשב מתאמץ הוא עושה מסכים כחולים ואז צריך לעשות ריסט המסכים הכלחולים ריקים לא כתוב עליהם כלום אני חושב שזו בעיית זיכרון כי לפני שהחלפתי לוח אם זה גם עשה ריסטים ואחרי שהחלפתי זה ממשיך בדקתי גם ב MEMTEST וזה הראה שגיאות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני יחליף זכרונות וזה יסתדר?

דרך אגב איזה זכרונות מומלץ לקנות ו זכרונות שעובדים על DC אילו זכרונות מיוחדים או ש 2 באותו נפח ואותו סוג יהיו על DC לבד?

תודה לעזורים

הבחור אמר שהוא בדק עם memtest וישנם שגיאות אז זה ללא ספק הזיכרונות אם אם יש לך 2 זיכרונות תבדוק אחד אחד כדי לראות מי מהם הוא התקול

פורסם
  • מחבר

אבל אמרתי שפעם שעברה בדקתי אחד אחד לפי מה שהציעו פה והלוח נהרס!

פורסם

אם אתה עושה הכול כמו שצריך אין סיבה שהלוח יהרס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים