פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים שהמחשב מתאמץ הוא עושה מסכים כחולים ואז צריך לעשות ריסט המסכים הכלחולים ריקים לא כתוב עליהם כלום אני חושב שזו בעיית זיכרון כי לפני שהחלפתי לוח אם זה גם עשה ריסטים ואחרי שהחלפתי זה ממשיך בדקתי גם ב MEMTEST וזה הראה שגיאות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני יחליף זכרונות וזה יסתדר?דרך אגב איזה זכרונות מומלץ לקנות ו זכרונות שעובדים על DC אילו זכרונות מיוחדים או ש 2 באותו נפח ואותו סוג יהיו על DC לבד?תודה לעזורים
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר p4 2.8 northwood256* 2 אוריגו נראה לי ג'נריpx865pe prox800gtoenermax 350w
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים הייתי קונה עוד סלוט של זיכרון TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL3 PC3200מק"ט twinddr512ב350 ש"ח מskypc לגבי הבעיה של הזכרונות תנסה לבדוק רק סלוט אחד של זכרון ואז להריץ memtest (פעמיים פעם אם סלוט אחד ופעם אם השני)
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר רגע השאלה שלי היא האם יש מצב כזה שיש שגיאות ב MEMTEST אבל הזכרונות פועלים בסדר גמור?
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר בטוח ב 100 אחוז זה הזכרונות? כי אני לא רוצה לקנות עכשיו זכרונות חדשים ובסוף הבעיה תימשך
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים לגבי הבעיה של הזכרונות תנסה לבדוק רק סלוט אחד של זכרון ואז להריץ memtest (פעמיים פעם אם סלוט אחד ופעם אם השני)בדקת? אם לא תבדוק איך תדע...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר עזוב אם אני מחליף אז אני מחליף את שניהם אני לא משאיר אחד וקונה 2 וגם פעם שעברה ניסיתי להוציא ולהכניס תזכרונות והלוח נהרס לי בגלל סלוט אחד מסכן הלוח נהרס
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים איך אפשר להרוס לוח אם אם רק הוצאת זכרון(או החלפת סלוט) בטח עשית קצר או משהו...בכל אופן אם אתה מתכוון לקנות חדשים אז תקנה סלוט אחד של 512 או שניים של 512(תלוי בתקציב) של twinmos DDR 400Mhz ב310 ש"ח מksp
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים גם לי הייתה לי בעיה של מסכים כחולים כי לא התקנתי את הדרייברים הנכונים לכרטיס מסך, תנסה להתקין את הדרייברים מחדש.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר זה מה ששאלתי איך אפשר להרוס לוח כזה גדול רק מהוצאת זכרונות ועוד נזהרתי לא לגעת בלוח זה דבר אומלל שישימו איזה משהו ששומר על זה זה פגיע כמו אני לא יודע מה...ובגלל זה הם עושים מזה כסף עד עכשיו לא הבנתי למה כל הרכיבים חשופים בלוח אם בכרטיס מסך וכל הדברים האלה איזה טיפשות של אנשיםולמה לקנות סטיק של 512? לא עדיף לקנות 2 שיעבדו על דול?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים שהמחשב מתאמץ הוא עושה מסכים כחולים ואז צריך לעשות ריסט המסכים הכלחולים ריקים לא כתוב עליהם כלום אני חושב שזו בעיית זיכרון כי לפני שהחלפתי לוח אם זה גם עשה ריסטים ואחרי שהחלפתי זה ממשיך בדקתי גם ב MEMTEST וזה הראה שגיאות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני יחליף זכרונות וזה יסתדר?דרך אגב איזה זכרונות מומלץ לקנות ו זכרונות שעובדים על DC אילו זכרונות מיוחדים או ש 2 באותו נפח ואותו סוג יהיו על DC לבד?תודה לעזוריםהבחור אמר שהוא בדק עם memtest וישנם שגיאות אז זה ללא ספק הזיכרונות אם אם יש לך 2 זיכרונות תבדוק אחד אחד כדי לראות מי מהם הוא התקול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.