פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים בואו לאירוע של בנק לאומי בפרויקט שיקום יער הרי נפתלי היפה שנשרף בגלל האיש עם החיתול על הראש בהמוניכם ועזרו לשקם את הצפון!תנו יד! ששנה הבאה יהיה איפה לטייל.http://www.leumi.co.il/Leumi/Article/0,2777,162179,00.html
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים תעמולה זולה ומגעילה של בנק לאומי, ואתם משתפים פעולה. אם היו רוצים לתרום באמת, היו מעבירים את הכסף ישר לקק"ל שהיתה נוטעת הרבה יותר עצים.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים בתור גננן אם היתי בא לינטוע עצים היתי מבקש על זה כסף ;D ודרך אגב דריה בבקשה על תילכי לצפון העצים עוד יצתרכו בדיקת... > ;D >
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים תעמולה זולה ומגעילה של בנק לאומי, ואתם משתפים פעולה. אם היו רוצים לתרום באמת, היו מעבירים את הכסף ישר לקק"ל שהיתה נוטעת הרבה יותר עצים.אפשר הסבר? כי לא הבנתי מה התעמולה בזה
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר אולי זאת תעמולה, אבל בשורה התחתונה ינטעו עצים, אז מה אכפת לי, זה לא ממש מזיז לי אם זאת תעמולה או לא.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים בתור גננן אם היתי בא לינטוע עצים היתי מבקש על זה כסף ;D ודרך אגב דריה בבקשה על תילכי לצפון העצים עוד יצתרכו בדיקת... > ;D > בבקשה, אל תפתח את הפה. הקוראים של התגובות שלך צפויים לירידה משמעותית ב-IQ.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אני בא בטח...wtf יש לנו נקבה בפורום?!?!מאגניב ברוך בואך יא zone newbiet אחת!סתם... תהני אחותי
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אפשר הסבר? כי לא הבנתי מה התעמולה בזההבנק מבצע ניצול ציני של המלחמה ומשתמש בה כדי לפרסם את עצמו. אם אתם זוכרים, גם בזמן המלחמה היו מודעות "אנחנו ננצח" עם העיצוב והלוגו של בנק לאומי.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר אני בא בטח...wtf יש לנו נקבה בפורום?!?!מאגניב ברוך בואך יא zone newbiet אחת!סתם... תהני אחותיהיא *קצת* יותר ותיקה ממך והיא היתה פעם המודרית של הפורום הזה...הבנק מבצע ניצול ציני של המלחמה ומשתמש בה כדי לפרסם את עצמו. אם אתם זוכרים, גם בזמן המלחמה היו מודעות "אנחנו ננצח" עם העיצוב והלוגו של בנק לאומי.יכול להיות, אבל בשורה התחתונה הוא נוטע עצים, מה אחרים עשו? נכון זה מפרסם את הבנק, אבל לפחות הוא עושה משהו שעוזר, אפילו אם זה לא תמים כל כך.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים הבנק מבצע ניצול ציני של המלחמה ומשתמש בה כדי לפרסם את עצמו. אם אתם זוכרים, גם בזמן המלחמה היו מודעות "אנחנו ננצח" עם העיצוב והלוגו של בנק לאומי. המדבקות שיצאו אח"כ היו יותר שוות
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים היא *קצת* יותר ותיקה ממך והיא היתה פעם המודרית של הפורום הזה...יכול להיות, אבל בשורה התחתונה הוא נוטע עצים, מה אחרים עשו? נכון זה מפרסם את הבנק, אבל לפחות הוא עושה משהו שעוזר, אפילו אם זה לא תמים כל כך.מנכל"י הבנקים מרוויחים עשרות מיליוני שקלים בשנה. בעיני הניגוד בלתי נסבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.