פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים יש מערכת רמקולים 5.1 (די זולה לא משהו יקר והיא גם די ישנה בלי רסיבר -סאב אקטיבי)...חשבתי לשים רמקולים של מערכת סטיראו (משנת 200 בערך של ENWOOD) האם עדיף לשים אותם כרמקולים קידמיים במקום הרגילים שהגיעו עם המערכת 5.1?? תודה מראש... ;D
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים למה שלא תנסה ותחליט מה מתאים לך? אגב, אם הרמקולים במצב טוב זה לא משנה בני כמה הם. יש לי בבית רמקולים בני 30 שנה שנשמעים הרבה יותר טוב מכל מערכת ממוחשבת שתצא
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים רצפתיים טובים תמיד ישמעו טוב בהרבה מכל סט לוויניים שתוכל לחשוב עליוההסבר לכך הוא פשוט מאוד-רמקולים לווייניים מתקשים לשחזר נאמנה את התדרים בתחום המיד, וחסרים להם הנפח והתהודה של הצליל שיוצרת התיבה
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובות....הרמקוליים שלי לא ריצפתיים.....הם כאלו ששמים על מדף..........ושומעים בהם לא רע ......השאלה האם הצליל שלהם יותר מדויק משל רמקולים לווינים?(ביוחד שלי כי המערכת 5.1 שיש לי די זולה......)....והשימוש המועדף שלי זה משחקים
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים הימור שלי בלי לדעת - כןאבל אני יכול רק להמראם זה לא סיפור מסובך מדי אז תחבר את הרמקולים המדפיים שיש לך ותבדוק במה שומעים טוב יותרבהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר סבבה..תודה ניסיתי .....ונראה לי שאני ישים את הרמקולים הגדולים של המערכת סטריאו...תודה לכל מי שעזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.