פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים התחיל להיות לי מסכים כחולים אז הביאו לי את התוכנה MEMTEST עשיתי אותה וגילתי שהזיכרון מקולקל אז הלכתי והחלפתי אותו שהלכתי לחנות ראיתי אותו מוציא מקופסא חדשה זיכרון חדש של (TwinMos 1 GB DDR2 667 ) סלוט אחד בקיצור אותו דבר כמו שהיה לי ובחנות עשו בדיקה עם MEMTEST ולא היה שום שגיאה אדומהאז לקחתי את המחשב הביתה אני מגיע משחק במחשב ויום למחרת אני מדליק אותו שומע שירים באיסקיו ופתאום מסך כחול אני מכניס את הMEMTEST ואני רואה שגיאות אדומות ועוד פעם הזיכרון דפוק!תגידו לי מה הבעיה? אך בחנות הזיכרון בלי שגיאות ועובד טוב וכעבור יום הזיכרון שוב דפוק!יכול להיות שזה משהו במחשב שגורם לו להיות פיתאום דפוק? מזה יכול להיות? בבקשה תעזרווו לייי המחשבבבב חדששש
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אולי הסלוט/לוח תקול...ולא הייתי סומך על חנות "בבדיקה" שלהם...(אז הם אמרו....)...
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר ראיתי בעצמי את הסריקה עם הממטסט ולא היה שום שגיאה יכול להיות שהלוח אם גרם לו להיות מקולקל?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים זה סטיק אחד או שניים...?ואם הם עשו סריקה על אותו הלוח ולא היה שגיאות אז לא יכול להיות שהלוח דפק את הזיכרון...ובאיזה MEMTEST אתה בודק..?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר אז זהו שאין מינידומפ אין תיקייה כזו וקבצים כאלה לא נוצרו בכללהדבר היחיד שראיתי שאולי יתן רמז זה זה אני נכנס לניהול מחשב ורשום אזהרה ורשום שם משהו עם WMI ADAP??ל- WMI ADAP לא היתה אפשרות לעבד את ספריות הביצועים: 0x80041001??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.