פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר טוב , החלפתי ספק ל-HEC 400TRT , הבעיה עדיין ממשיכההלוח אם עומד על 44 מעלות , והמעבד בסביבות ה-60 מעלות במצב מנוחה , במאמץ הוא כבר מגיע ליותר ....משחה טרמית עדיין לא ניסיתי , זה השלב הבאיש סיכוי שהלוח אם דפוק או המעבד ???
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אם החלפת ספק אז כנראה שזה רק הטמפרטורות, תנקה אבק ואם זה לא עוזר תחליף משחה טרמית
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר לנקות אבק היה השלב הראשון שעשיתי לפני הכלהיום החלפתי משחה טרמית .. אני חושב שזה די הסתדרהרצתי 3dmark05 כמה פעמים , והכל היה בסדרהטמפ' כרגע עומדות על 53-55 למעבד ו-42-45 ללוח אם במצב עבודה רגיל. זה נורמלי , לא??ו....אני צריך המלצה לקירור למעבד ... Zalman או משהו , לא יקר , אבל שיהיה טוב ושקט ;Dתודה
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים לנקות אבק היה השלב הראשון שעשיתי לפני הכלהיום החלפתי משחה טרמית .. אני חושב שזה די הסתדרהרצתי 3dmark05 כמה פעמים , והכל היה בסדרהטמפ' כרגע עומדות על 53-55 למעבד ו-42-45 ללוח אם במצב עבודה רגיל. זה נורמלי , לא??ו....אני צריך המלצה לקירור למעבד ... Zalman או משהו , לא יקר , אבל שיהיה טוב ושקט ;DתודהBT
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים Administrator אין צורך לצטט הודעה מעל!ובקשר לקירור יש לך את ה BigTyphoon ואת ה Ninja PLUS Rev.B
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.