פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אז, נפתרים מההודעה המוזרה הזאת ? ד"א , הקובץ לא פגום כי הוא רץ כבר על מחשב אחר בהצלחה אין בו ווירוסים, מזיקים, תולעות או בעיות אחרות, המשתמש שמריץ את הקובץ ומקבל את ההודעה הוא ADMIN המערכת היא WINXP SP2 עם כל העדכונים [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים גם לי זה קורה..לא סובל SP2...תנסה להיכנס למרכז האבטחה...ואז יש לך בצד "שנה את האופן שבו מרכז האבטחה שולח לי הודעות"ותבטל הכל (או רק מה שבא לך)
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר תודה על התשובה אבלמרכז האבטחה כבוי ולא פעילביטלתי לגמרי את ה SERVICE הזה מלפני הרבה זמןעוד הצעות ?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר מה מובנה ? השרות הזה לא פעיל אצלי ,כלומר כשאני נכנס ללוח בקרה ואז לוחץ על האייקון של מרכז אבטחה, רשום למעלה שהשרות לא פעילבמילים אחרות : START --> Administrative Tools --> services ---> Security Center ----> disabled בקיצור ההודעה לדעתי לא מבאה מהשרות הזה וכנראה זו לא הדרך לפתרון יש עוד הצעות ? כל רעיון יתקבל בברכה תודה מראש ותודה xtract1
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים שלום לך,נסה ללחוץ כפתור ימני על הקובץמאפייניםותראה האם יש לך כפתור בטל נעילהלחץ עליו ואישורוהפעל את הקובץ
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר שוב תודה אבל....אין לי כפתור כזה נכנסתי ל " מאפיינים " של הקובץ הסורר , לא ראיתי שום כפתור של " נעילה " או " בטל נעילה "אבל אולי אני לא מסתקל במקום הנכון : נכנסתי למאפיינים של הקובץ ( קליק ימני על העכבר ובחירה במאפיינים ) , יש שם כמה טאבים , בטאב " כללי " אין כזו אופצייה וגם לא בשאר הטאבים
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים נסה את זההתחל > הפעלה > ורשוםnetsh firewall reset ואישורחלון יפתח ויסגרהפעל מחדש את המחשב
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר שוב אכזבה .... לא עובד זה לא ממש קשור ל FIREWALL לדעתי , וגם אם כן אז פקודת NETSH לא קשורה פה לדעתי , בכל מקרה ניסיתי חוץ מזה חומת האש מבוטלת , וזה לא היה פעיל לפני הפקודה וגם אחרי עוד רעיון אולי ?תודה yanivrosen
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים בוא ננסה משהו אחר:לחיצה ימנית על MY COMPUTER, בחירה למטה ב-PROPERTIES, בחירה בלשונית ADVANCED, תחת PERFORMANCE נבחר ב-SETTINGS, ואז נלך ללשונית DATA EXECUTION PREVENTION.תעלה צילום מסך של מה שמופיע שם - בעיקרון, במערכת "נורמלית" האפשרות הראשונה היא המסומנת והשניה נשארת ריקה.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.