פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים שלום יש לי E6300 כל השאר במפרט עכשיו אחרי איזה 4-3 שעות המחשב ניהיה אייתי כזה אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט באותו זמן זה כזה עושה רעשים של קטיעה במוזיקה אולי הבעיה בלוח :s05: לממש אחריות???
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים הימור שלי שזה טרויאנים/וירוסים וכאלה...היה מצב כזה לסבא שלי במחשב שלו הוא פשוט היה מפוצץ בכאלה שטויות...תשתמש בקספרסקי אם אין לך ותבוא תדווח מה המצב
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני לא רוצה להפוך את זה לדיון על תוכנות הגנה וכו'..אבל כן..פשוט אין לו נגד טרויאנים וגם אין לו פיירוואל..לכן עדיף קספרסקי..תתקין אותה..תריץ בדיקה ואני מקווה שזה ימצא ויסיר והבעיה תיפתר..אם לא..תחזור לפה
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אני יעשה את זה אבל קורדם צריך להוריד קספרסקיייש לי MACFEE 06 זה טוב?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר חחח טוב התקנתי עכשיו את הקספרסקיי אני עושה סריקה היא קצת אייטית אבל עדיף לאט ובטוח כמו שאומרים עריכה: אחרי שהורדתי את הKASPERSKY ANTI VIRUS ראיתי שיש קספרסקיי INTERNET SECURITY אבל כאני בא להתקין אאותו הוא אומר לי שאני צריך למחוק את קספרסקיי AV :bash:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.