פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים כאשר אני משחק במחשב בC&C הוא יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה שחסר לי זכרון במחשב...זה המפרט של המחשב שלי...intel core 2 duo e6300 1.86ghzgigabyte ga-945gm-s2gskill 512mbX2 667mhz ddr2 ntwd169gb 7200rpm 8mb sataIIenermax liberty 400wconnected radeon x1800xt 256mb ddr III+zalman vf900-cu vfa coolerasetek vapochill micro ultra low noise(קירור למעבד)
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר איזה C&C ? ד"א אחלה מפרטCommand & Conquer The First Decadeזה חבילה של כל ה12 משחקים שיצאו מ-95ודרך אגב אם זה קשור לפני זה שהמחשב היה עושה ריסטים לבד...(קרה לי פעמיים)אנלא מבין תזה קניתי מחשב תותח בכ-8 וחצי אלף ש"ח לפני כחודשוזה מה שאני מקבל בתמורה???
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים Command & Conquer The First Decade זה חבילה של כל ה12 משחקים שיצאו מ-95 ודרך אגב אם זה קשור לפני זה שהמחשב היה עושה ריסטים לבד...(קרה לי פעמיים) אנלא מבין תזה קניתי מחשב תותח בכ-8 וחצי אלף ש"ח לפני כחודש וזה מה שאני מקבל בתמורה??? החיים כואבים אין מה לעשות והכיס כואב עוד יותר...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים בומר כדאי שתקרא שוב את חוקי הפורום ותפנים אותםיש לך אזהרה 1 על ספאםלפותח הדיון כדאי כי תבדוק את הזיכרונות בעזרת Memtest לפי מה שקראתי ישנם אי-תאימויות בין הלוח הספציפי לזיכרונות הללוע"פ הרשימה של Gigabyte הזיכרונות לא נבדקו על ידם
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר מה אני אמור לעשות?להחזיר תמחשב לחברת מחשביםומה מגיע לי?שאני ידע מה לדרוש מהם?ואם הייתי קונה תS3 של ג'יגהבייט זה היה בסדר?ואם אפשר בבקשה לינק לתוכנה Memtest בבקשה...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים ריסוטים+G.SKILL+gigabyte נשמע לי מוכריכול להיות שזה מצביע על בעיות תאימות בין הלוח לזיכרוןאני ממליץ בנוסף ל MEMTEST86 תריץ גם MEMTEST גירסה לחלונותאני לא יודע למה אבל כשאני נתקלתי בבעית תאימות כזאתMEMTEST86 לא מצא כלוםואילו הבדיקה של חלונות לא הפסיקה למצוא תקלותבנוסף אם זה עשה ריסוטים אפשר לנתח את קיבצי ה DUMP
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר תבדוק קודם בעזרת Memtest 86+כדי שנוכל לבודד את הבעייהה-MEMTEST86 עבדה כ-8 שעות ולא היו שום ERRORSlompy, אפשר לינק ל-MEMTEST גירסה לחלונות?והשימוש בה הוא אותו דבר?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים http://hcidesign.com/memtest/מאד פשוט לוחצים START ונותנים לו לרוץהוא סופר למטה אחוזים תגיע לפחות ל200%אני מאמין שאם יש בעיות תאימות הוא ימצא עד אז טעות
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר מה אני צריך לרשום בenter megabytes of ram to test?לרשום 1024או להשאיר All unused RAM מה שרשום לי מההתחלה?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אז הבעיה היא לא בזכרונות כמעט בטוח (אפילו שיש עדין סיכוי קטן שכן אני לא רוצה להיות נחרץ בעיניין)שמתי לב שהלוח הזה בא עם כרטיס מסך מובנה תוודא שהוא מבוטל בביוסלא כל כך ניראה לי שזה מה שעושה בעיות אבל לך תדעדבר שני אמרת שזה עשה לך ריסוטים אז תעלה את קיבצי ה DUMP ויעזרו לך פה לנתח אותםאם אתה לא יודע על מה אני מדבר אז תקרא פהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים Command & Conquer The First Decadeזה חבילה של כל ה12 משחקים שיצאו מ-95ודרך אגב אם זה קשור לפני זה שהמחשב היה עושה ריסטים לבד...(קרה לי פעמיים)אנלא מבין תזה קניתי מחשב תותח בכ-8 וחצי אלף ש"ח לפני כחודשוזה מה שאני מקבל בתמורה???גם לי יש את החבילה הזו. התכוונתי איזה משחק ספיציפית גורם לבעייה (אולי זו בעיית תאימות בין משחקים ישנים לXP\מחשב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.