עבור לתוכן

היום זה קורה - Lost עונה שלישית !

Featured Replies

פורסם

קייט וג'ק אחים(ככה שהם לא כל כך מתאימים)....אין לי כוח להסביר אבל אני כמעט בטוח שזה נכון.

חח התבלבלת, זה קלייר וג'ק..[הפרק על אנה לוסיה שהיא מלווה את אבא של ג'ק באוסטרליה והוא רב עם האקסית שלו על הזכות לראות את הבת שלו..]

• תגובות 56
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים שלי סיפרו לי בדיוק את אותו הסיפור רק עם קייט אז אני מאמין שהם טעו.

שיהיה....

פורסם

logic איך הצלחת להשים תרגום על HDTV הבנתי שהסינכרון קשה

:nixweiss:

פורסם

logic איך הצלחת להשים תרגום על HDTV הבנתי שהסינכרון קשה

:nixweiss:

אה?

תמיד המתרגמים מסנכרנים לגרסאות הHDTV של XOR או LOL[תלוי איזה פרק] ולגרסאות הHR.HDTV

הוא לא היה צריך לעשות כלום O__ם

פורסם

הוא מדבר על HDTV 1080

לא ראיתי סינכרונים לזה

פורסם

הוא מדבר על HDTV 1080

לא ראיתי סינכרונים לזה

אני מדבר על HDTV של 720P ולא 1080I [לא הצלחתי בכלל למצוא גירסא של 1080...הלוואי עלי]

באופן עקרוני השתמשתי בתרגום של הHDTV של גירסאת ה-HR,יצא במזל וזה גם היה מסונכרן היטב לזה

אם אתה מעונין,יש לי תוכנה מדהימה שמאפשרת לך להפוך כל סרט מהפורמטים הידועים [AVI,MPEP,WMV] לדיסק DVD אמיתי [כולל תפריטים והפרדת הקבצים לVIDEO וAUDIO כמו בדיסק אמיתי] וכן גם לכלול תרגום במידה ויש לך קובץ מתאים

לתוכנה קוראים VSO CONVERT X TO DVD והיא פשוט תוכנה חבל"ז....השתמשתי בה כדי לעשות לעצמי סט שלם של כל העונה השניה של אבודים,וזה פשוט נראה מדהים,עובד מדהים ופועל מדהים. [עד עכשיו נתקלתי ב-0 תקלות איתה,האיכות וידאו וסאונד דרכה היא מעולה,המכשיר מזהה את הדיסק כדיסק DVD לכל דבר,ככה שטכנית הDVD שלך יוכל להריץ גם סרטי DIVX גם אם הוא לא תומך בהם וכו',והתוכנה כמובן מוסיפה את התרגום,לא מטמיעה אותו באופן קבוע...ככה שתוכל להוסיף כמה תרגומים אפשריים ולהחליף אותם דרך כפתור הSUBTITLE בשלט או דרך התפריט]

פורסם

אם אתה יכולל לתת לינק לתוכנה, תודה

ד"א אפשר להמיר איתה ל VCD

פורסם

הנרו SHOWTIME ממיר באיכות קצת יותר טובה..

ואצלי אין DVD תומך כתוביות בעברית אז אני כבר מעדיף לראות בטלוויזיה בחדר עם תרגום..

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סיכום בניים על העונה

בנתיים נחמד, אבל כמו בעונה הקודמת המון זבל, הגזימו עם הסיפורים מהעבר שלהם

חוץ מבפרק הראשון, אין שום מידע רציני... הבנתי שגם הפרק של היום ממשיך בסיפורים

על העבר של אקו

יש כמה פרקים שהם ממש עלובים, כמו הפרק הקודם וכנראה הזה (למרות שקורא שם משהו מפתיע)

אישית אני מחכה להתפתחויות רצינות, כל המשיכות זמן האלו ממש הורסות את הסידרה

נמאס כבר לראות ל מני סיפורים לא מעניינים ודיי עלובים מהחיים שלהם, במיוחד עם זה שהיה נכה והסיפור עם המחנה, ממש עלוב

כרגע השאלות שנשארו פתוחות זה, העשן הזה שכיכב בעונה הראשונה

איך הגיעו האחרים לאי

כל הקטע עם הפסל הענק הזה (הרגל)

מקווה שהעונה יהיו יותר תשובות ולא עוד סיפורים ממש מאוסים על העבר שלהם, כמו הבלרינה מזכוכית וכל מניי שטויות

שכבר הגזימו איתם לגמרי ויצאו מכל חור אפשרי

פורסם

סיכום עונה שלי: אחלה של עונה!

עם הזמן ממשיך ונהיה טוב יותר.

היום היה פרק אדיר!

[glow=red,2,300]ספוילר לפרק 5[/glow]

חבל לי על אקו, אהבתי את הדמות... :(

[glow=red,2,300]סוף ספוילר[/glow]

פורסם

ספוילר לפרק

הבנתי שהרגו אותו בגלל שעושים עוד עונה באוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים