פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים כשאני מכבה את המחשב לאחר כמה שעות שאני בא להדליק אותו הוא עושה לי צפצוף ארוך ו 2 קצרים ולא רואים כלום על המסך לאחר כמה נסיונות אני מחכה חצי שעה ואז מנסה שוב וזה פועל זה קרה לי בדיוק באותה בעיה 2 פעמים עכשיו אני לא יודע אם לכבות את המחשב או לאמישהו יכול לעזור?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים צפצוף ארוך ושניים קצרים מצביע על בעיה במסך,בדוק אם כבל המסך מחובר היטב,הוצא והכנס את כרטיס המסך (בעיה של קורוזיה)התקן מחדש את הדרייבר של כרטיס המסךגביש
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר המסך זה לא כי לא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני ששמתי לוח אם חדש רק אחרי ששמתי
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים המסך זה לא כי לא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני ששמתי לוח אם חדש רק אחרי ששמתישלום לך תנסה להוציא את הכרטיס מסך ,אם יש לך אוויר דחוס תשפריץ על הכניסות הזהובות של הכרטיס מסך ,אם אין לך ספרי , אתה יכול עם מחק בעדינות רק בפסיםהזהובים ,ועם מברשת תנקה את סלוט של הלוח אם למרות שהוא חדש ."רק אחרי שאתה מכבה את המחשב והכבל חשמל תוריד מעליך חשמל סטטי"
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר זה בעיה עם השטויות האלה כי פעם שעברה נגעתי בזכרונות שמתי אותם הפוך ל2 שניות וכבר כל הלוח האומלל הזה נהרס הם עושים את זה עדין במקום לעשות את זה ידידותי למשתמש כל נגיעה זה נהרס ...אבל מה יכולות להיות הבעיות של הצפצופים רק משהו שקשור בתצוגה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.