פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים שלום רביש לי XP PRO SP2 באנגלית. בטעות מחקתי מהרג'יסטרי את הערך FWCFG שנמצא תחתHKLM-SOFTWARE-MICROSOFT-TRACING-FWCFGנמחקו גם כל הערכים שהופיעו בצד הימני של העמוד תחת הערך הזה.האם גרמתי נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שיחייב אותי להתקנה מחדש?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים חיפוש ברשת מעלה שהנתיב הזה מנוצל על ידי רוגלה כלשהי.מחקת אותו ביוזמתך או שתוכנה שהתקנת "טיפלה" בו?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר מה שקרה זה שפשוט אני מנסה למצוא איזה audio converter ואחרי שהורדתי אחד והוא ניראה לי חשוד הפעלתי את ה-spyware doctor בין השאר על מנת לבדוק אם נגרם נזק. בסריקה התוצאה היתה שיש לי 8 סוסים טרויאנים תחת הערך ברג'יסטרי שציינתי מקודם. ניכנסתתי לרג'יסטרי ומרוב פניקה מחקתי אותו בטעות ואחר כך דרגת הפניקה הוחמרה כשקראתי באיזה פורום שלמישהו היתה גם בעייה כזאת והסתבר שזו אתרעה לא נכונה של התוכנה spyware doctor ושבכלל לא מדובר בתוכנת ריגול.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים סרוק את המחשב עם תוכנה דוגמת SpySweeper או Spybot ותראה אם הן מתריעות על משהו נוסף.אם אין לך בעיות קריטיות כרגע, יכול להיות שלא גרמת נזק ממשי.מומלץ גם שתבצע סריקה עם אנטי-וירוס - בדוק את הסטיקי בפורום תוכנה.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.