עבור לתוכן

כתבה על פלסטיני ויהודי, אחד מהם נוכל

Featured Replies

פורסם

תקראו, לא כולם צדיקים...

כתבה מעניינת שהיתה היום בידיעות אחרונות (4.10.06) עמוד 16.

article1ie1.th.jpg

ואחרי זה, רוצים שיהיו פלסטינים שישתפו איתנו פעולה, פשוט בושה.

פורסם

לדעתי החלטת בית המשפט גרועה.

אם הייתי במקום השופט אז הייתי גוזר על הקבלן מאסר ומבקש ממנו להחזיר לפלסטיני את כל הכסף שלו תמורת הקטנת תקופת המאסר.

במיוחד לאור העובדה שהפלסטיני נהג בהגיון ולא רצח אותו או את משפחתו מחמת זעמו (והיתה לו סיבה טובה לעשות זאת).

מה שהקבלן עשה לו היה מעשה שפל ונבזי עד אין קץ.

פורסם

הא? הפלסטיני הלך לכלא על שטויות, אך מה עם הקבלן הנצלן והכסף?

פורסם

שנה ו9 בכלא על זה שהוא דרש את הכסף שלו בחזרה?

אם הוא היה יהודי שהתנהג ככה לערבי הוא לא היה מקבל עונש בכלל

פורסם

ואחרי זה אנשים לא מבינים למה הערבים במדינה טוענים

שהמדינה מפלה אותם לרעה...

פורסם

לדעתי אין פה עניין של יהודי - פלסטיני. אנשים נצלנים ורמאים לא חסרים במדינה שלנו, בקרב המגזר היהודי, ואין להם בעיה לרמות את אחיהם היהודים ,ואני בטוח שהם לא מבדילים בין דת וגזע שהם רוצים לעשוק את כספו של אדם, הם מחכים לטרף מזדמן (תצפו באמנון לוי ובכלבוטק מידי פעם). במקרה המסוים הזה נפגע באקראי פלסטיני ששיתף פעולה עם ישראל, ואם הקבלן היה מוצא פראייר אחר, יהודי, הוא היה נופל בפח כנראה. זה לא אומר שכל הישראלים כפויי טובה, וזה לא אומר לפלסטינים שרוצים לשתף פעולה פעולה שהם יקבלו סכין בגב בתמורה.

אין ספק שיש לגזור עונש על הקבלן, זאת רמאות לשמה, כשם כל עבירת הונאה וגניבה, אבל אנחנו לא צריכים להודות לפלסטיני על שלא ירה בו, עם כל הצער שנגרם לו ולמשפחה שלו. הוא קיבל עונש קל על העברות הקלות יחסית שביצע, והקבלן צריך גם הוא לרצות את עונשו.

מקרים כאלה קורים כל יום בארץ שלנו, פשוט עוד מקרה של בכי התשקורת השמאלנית בארצנו שהדגישה את ה"בגידה היהודית" בפלסטינים, שתחריף בוודאי את הקרע בין המיעוט הערבי והפלסטינים לבין הישראלים.

פורסם

סתם שאלה, ממתי כל מה שכתוב בידיעות אחרונות הוא מה שקרה במציאות ?

לכו תדעו..

פורסם

א. ואוו, אחת הכתבות הכי סטריאוטיפיות ושטחיות שאי פעם ראיתי - הקבלן היהודי המפחיד והמשת"פ הפלשתינאי שלמרות שהוא ערבי הוא לא ירה ביהודי... - ממש נס!

ב. שנה וחצי בכלא? מוגזם מאוד, לעזאזל, אנשים שרוצחים "ברשלנות" בתאונת דרכים מקבלים מקסימום עבודות שירות והוא מקבל שנה וחצי מאסר על שבירת כמה מנורות? מאוד מוגזם.

ולא, לכל השמאלנים כאן - זאת לא הוכחה ניצחת שערבים מופלים לעומת יהודים ולא ימניים יקרים - זאת לא הוכחה ניצחת שהתקשורת שמאלנית - זאת הוכחה שהתקשורת מפגרת, כותבת באופן מטומטם ושטחי ומשתמשת בסטריאוטיפים מטומטמים על מנת למשוך עוד קוראים.

פורסם

מסכן הפלסטיני.בחיי.רצחו את המשפחה שלו מולו,לקחו לו את הכסף,והוא בכלא.אין גבול....

אני מסכים עם השופט,הבנאדם באמת מאוד מאופק.אם אני הייתי במקומו,הקבלן הזה מזמן היה שוכב מטר

מתחת לאדמה עם חתיכת עופרת בראש.לדעתי לא היו צריכים להעניש את הפלסטיני בחומרה כזאת.

היו צריכים מקסימום לתת לו חודש חודשיים בלחץ,או אולי אפילו עבודות שירות.אבל באמת,עסקת נשק בגרמניה?

למה שH&K או SIGsauer יחפשו פה משקיעים? :-\ ....טוב נקווה שאולי איכשהו המדינה תעזור לו בשיקום/

הוא יקבל חזרה חלק מהכסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים