עבור לתוכן

בעיה - מחשב חדש CORE2DUO 6600 לוח אם INTEL 965LT

Featured Replies

פורסם

לא מציג טמפרטורות!

מציג רק הארדיסק ומעבד!!!

ניסיתי והתקנתי גם SPEEDFAN וגם תכנה של INTEL ושניהם לא מציגים! SPEEDFAN בכלל מציג לי רק את ההארדיסק.

אין אפילו הצגה של מהירות המאווררים!

בBIOS אני כן רואה את כל הנתונים הללו.

יש למישהו רעיון?

תודה מראש

פורסם

תנסה לעדכן גרסאת BIOS

פורסם

א. הביוס בסדר גמור.

ב. מעדכנים ביוס רק כפיתרון אחרון ואחרי שכל שאר הדרכים מוצו.

ג. YAK33, הצעת לבנאדם לעדכן ביוס, תהליך מסוכן ללוח (לא משנה כרגע שהוא לא נחוץ כלל) בעל אחוזים די גבוהים יחסית (5-10%) שהוא ישבית את הלוח, אם העלת הצעה שכזאת כלפי בנאדם שלא מכיר את הסיכונים הכרוכים בתהליך הזה ויושבת לו הלוח, אתה תפצה אותו?, סביר להניח שלא, יותר סביר שתשלח אותו לממש אחריות ושם כנראה ידחו אותו בגלל שהוא גרם ברשלנותו להשבתת הלוח.

אם העלת כזאת הצעה מיותרת לפחות תסביר לבנאדם את הסיכונים שכרוכים במימוש העצה שנתת.

אני שונא אנשים שלא לוקחים אחריות למעשים שלהם.

ולפותח הת'רד:

תחליף לגירסת SPEEDFAN האחרונה.

פורסם

איזה התקפה ???? :s05:

מה קרה בסך הכל ניסיתי לעזור

אם הבן אדם לא יודע לעדכן BIOS הוא היה עושה חיפוש או שואל והיה מקבל הסבר מפורט !

פורסם
  • מחבר

תנסה לעדכן גרסאת BIOS

א. הביוס בסדר גמור.

ב. מעדכנים ביוס רק כפיתרון אחרון ואחרי שכל שאר הדרכים מוצו.

ג. YAK33, הצעת לבנאדם לעדכן ביוס, תהליך מסוכן ללוח (לא משנה כרגע שהוא לא נחוץ כלל) בעל אחוזים די גבוהים יחסית (5-10%) שהוא ישבית את הלוח, אם העלת הצעה שכזאת כלפי בנאדם שלא מכיר את הסיכונים הכרוכים בתהליך הזה ויושבת לו הלוח, אתה תפצה אותו?, סביר להניח שלא, יותר סביר שתשלח אותו לממש אחריות ושם כנראה ידחו אותו בגלל שהוא גרם ברשלנותו להשבתת הלוח.

אם העלת כזאת הצעה מיותרת לפחות תסביר לבנאדם את הסיכונים שכרוכים במימוש העצה שנתת.

אני שונא אנשים שלא לוקחים אחריות למעשים שלהם.

ולפותח הת'רד:

תחליף לגירסת SPEEDFAN האחרונה.

איזה התקפה ???? :s05:

מה קרה בסך הכל ניסיתי לעזור

אם הבן אדם לא יודע לעדכן BIOS הוא היה עושה חיפוש או שואל והיה מקבל הסבר מפורט !

חברה לא צריך להתעצבן!

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור.

עשיתי עידכון BIOS לפני שפיניתי בבעיה שלי. זאת מכיוון שבBIOS לא היו קריאות טמפרטורה כלל.

הורדתי SPEED FAN חדש ולא מזהה עדיין.

התכנה של INTEL כן מזהה לאחר RESET.

יש למישהו עוד רעיון?

תודה מראש.

פורסם

הצעת לבנאדם לעדכן ביוס, תהליך מסוכן ללוח (לא משנה כרגע שהוא לא נחוץ כלל) בעל אחוזים די גבוהים יחסית (5-10%) שהוא ישבית את הלוח, אם העלת הצעה שכזאת כלפי בנאדם שלא מכיר את הסיכונים הכרוכים בתהליך הזה ויושבת לו הלוח, אתה תפצה אותו?, סביר להניח שלא, יותר סביר שתשלח אותו לממש אחריות ושם כנראה ידחו אותו בגלל שהוא גרם ברשלנותו להשבתת הלוח.

מה ? עידכון ביוס , זה הליך תכלס די פשוט , רק צריך לדאוג להוריד את הביוס המתאים וממש לא נראה לי ש 10% ממי שמעדכן ביוס זורק את הלוח לפח . אחרי פעם אחת זה ממש שטויות . העיקר שהגירסה מתאימה ויש חשמל . זה הכול

פורסם

לי הייתה אותה בעייה בלוח הזה הורדתי גירסה מעודכנת של .EVEREST Ultimate Edition

איך הלוח אתה מבסוט ממנו? למה נראה לי שהוא איטי למדי!

פורסם
  • מחבר

לי הייתה אותה בעייה בלוח הזה הורדתי גירסה מעודכנת של .EVEREST Ultimate Edition

איך הלוח אתה מבסוט ממנו? למה נראה לי שהוא איטי למדי!

למה איטי? הוא מאוד מהיר. יש לו טכנולוגיות מתקדמות ויש לו CHIP 965

ו.... אחרי עדכון BIOS יש לו גם אפשרות ל OVERCLOCK לזיכרון!!!

פורסם

חשבתי גם לעדכן ביוס.חוץ מאוברקלוק מה עוד נותן לך העידכון ביוס?

פורסם

YAK33

לא כל בעייה חייבת להיפתר בעידכון ביוס צריך לבדוק את שאר הדברים ורק כפיתרון אחרון לעדכן את הביוס

לפותח התארד תנסה לבדוק עם תוכנות אחרות אשר מציגות את טמפרטורת המחשב כגון Everest

פורסם
  • מחבר

YAK33

לא כל בעייה חייבת להיפתר בעידכון ביוס צריך לבדוק את שאר הדברים ורק כפיתרון אחרון לעדכן את הביוס

לפותח התארד תנסה לבדוק עם תוכנות אחרות אשר מציגות את טמפרטורת המחשב כגון Everest

בדקתי עם אוור

חשבתי גם לעדכן ביוס.חוץ מאוברקלוק מה עוד נותן לך העידכון ביוס?

סט החדשה והוא רואה הכל. אבל שוב - נראה לי שהייתי צריך לעשות UPDATE ל BIOS מכיוון שאפילו ב BIOS לא היה כתוב את שם הגרסא.

העדכון נותן עוד כמה דברים - תיקונים בעיקר לBIOS. היו כמה פאשלות שהמחשב היה עושה RESET. לא ידעו לי כי אצלי המחשב חדש.

תודה לכולם!

פורסם

הסתדר או שעדיין אותה בעייה?

פורסם
  • מחבר

הסתדר או שעדיין אותה בעייה?

אוורסט מזהה אבל הטמפ גבוהות.

מחר אני אנסה מישחה של MX-1 ונראה.

פורסם

תעדכן אותנו :)

ד"א הטמפ' שהתוכנה קוראת תואמת לביוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים