עבור לתוכן

מחשב חדש core 2 dou e6300 geforce7600gt עושה בעיות בכניסה למשחקים ודברים נוספים

Featured Replies

פורסם

היי, מצטער להעלות את הנושא הזה שוב אבל הבעיה שלי לא נפתרה עדיין. :(

קניתי מחשב לפני שבועיים והמחשב עובד יפה רק כאשר אני נכנס למשחקים כעבור כמה דקות המחשב או נתקע או מתרסט או יוצא לווינדווס ומראה על שגיאת "שלח אל \תשלח" או לאחר מכן כשאני מנסה להיכנס שוב יש שגיאה שאומרת hardware graphic acceleration recuired או משהו בסגנון.. יש גם תקלות אחרות שהמחשב ככה פתאום עושה ריסט לעצמו , או יוצא מהאקפספלורר, מסרטונים שאני מפעיל באינטרנט. מאוד מעצבן לקנות מחשב חד ב5 אלף שקל (ללא מסך) ולא להנות ממנו. כל הדרייברים מעודכנים ואין וירוסים.הרכיבים של המחשב טובים יחסית core 2 dou e6300 , geforce 7600GT 256 MB הלוח של אינטל לא משהו -d946gzissl הספק atx v12 500 W (אותו החלפתי כי הוא גנרי) זיכרונות 2 X512 twinmoss 533

בתארד הקודם שפתחתי(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207487.0) אני העלתי השערה שזה אולי מהכרטיס מסך והמומחים יותר הציעו לי לבדוק איזה ספק יש לי (atx v12 500 W ) וכשציינתי איזה ספק זה הטענה התחזקה שזה ספק גנרי והוא יכול מאוד להיות מקור הבעיה.

כמו ילד טוב הלכתי לחנות שקניתי את המחשב ממנו ולקחתי בהתחלה כרטיס מסך אחר כדי לבדוק אם זאת הבעיה - כרטיס גם טוב geforce 6600 LE 256 התקנתי עליו את הדרייברים שלו הכרטיס עבד ייפה עד ששוב הגיעו אותן שגיאות ככה שהמסקנה היא שהבעיה היא לא הכרטיס שהשקעתי עליו 1100 שקל . גם הארדיסק לקחתי והחלפתי ועדיין הבעיה נשארה . ולבסוף אתמול בתקוונ שזה היה פותר את הבעיה שלי - לקחתי ספק אחר לא גנרי - של hec , 450 W ספק באמת טוב עם תקן טוב והכל

והבעיה נשארה בהינה.. אני לא יודע מה נשאר לעשות או לברר - אני מת להיות מרוצה מהמחשב החדש והיקר שלי . מה לעשות ?? מאיפה הבעיה?

פורסם

ראשית כל אין שום סיבה שבעולם שמחשב יעשה בעיות וזה לא חשוב איזה.יש לך אחריות,תממש אותה.יש בעיות תאימות של זכרונות עם לוחות למעבדי קונרו.היו על זה לא מעט דיונים.

לכן,מה שאני ממליץ לך זה לפנות לחנות ממנה קנית ולנסות שם להחליף זכרונות.יכול להיות שגם מע' ההפעלה לא הותקנה כמו שצריך או שאחד מהקבצים נפגם/פגום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים