עבור לתוכן

זכרון שנשרף בעקבות הוספת DVD-R למחשב - מנסה להבין למה...

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי מחשב P3 קשיש וחסון (??)

רציתי להוסיף לו צורב DVD. פתחתי אותו, הוצאתי את הCD הישן (היה שם CD וגם CDR), הכנסתי, בדקתי שהכל מג'ומפר כמו שצריך ו - החלפתי את הכבל של הכוננים האופטיים לכבל 80 פין ששכב אצלי מזמן. הכבל הוא תקין וחדש לגמרי.

בקיצור - נשרף לי הזכרון - מוודל אחד של 256. למה זה הזכרון? כי ניתקתי הכל ועדיין היתה בעיה. החלפתי את המודול של הזכרון למודול של 64מגה ישן שחבר הביא לי - וזה עובד כמו נינגה. טוב, לא ממש כמו נינג'ה, אולי כמו נינג'ה שדרסו אותה...

ראיתם פעם מחשב עולה עם XP ו64מגה זכרון? האמת, זה לא כל כך נורא כמו שחשבתי שזה יהיה :kopfpatsch:

עכשיו - יש את הסיפור של חשמל סטאטי וכו - בגלל זה עבדתי כשאני יחף ולפני שהתחלתי את העבודה נגעתי ביד אחת במארז ובשניה בסורגים של החלון. אותו דבר לפני שחיברתי שוב לחשמל...

אז אני מנסה להבין למה הזכרון הזה נשרף, ומה אני עוד אמור לעשות כדי לא לשרוף חלקים כאלה?

אולי בפעם הבאה לנתק מהחשמל, ולהוציא את הזכרון לפני שעושים משהו בכלל?

עצות ופתרונות לתעלומה יתקבלו בברכה.

כמו כן, מי שיש לו 256מגה SDRAM למכירה והוא מחיפה/קריות מוזמן לפנות אלי בפרטי בלבד.

פורסם

קודם כול כל התעסקות עם המחשב נעשית כאשר הוא אינו מחובר לחשמל כולל הוצאת כבל המתח...

יש גם מקרים שבהם חשמל סטאטי יכול לפגוע לכן יש להאריק את עצמך בכך שתגע בחלק מתכתי במארז

פורסם

לפעמים ברכיבים קשישים (במיוחד ברכיבים קשישים ג'נריים אבל לא רק) ההלחמות נוטות להתרופף קלות ואז כל מכה קטנה במארז (או השכבתו לצורך החלפת חלק כזה או אחר) מוציאה את ההלחמה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

קודם כול כל התעסקות עם המחשב נעשית כאשר הוא אינו מחובר לחשמל כולל הוצאת כבל המתח...

יש גם מקרים שבהם חשמל סטאטי יכול לפגוע לכן יש להאריק את עצמך בכך שתגע בחלק מתכתי במארז

סגרתי את כל החשמל - אחרי שכיביתי את המחשב, סגרתי את הכפתור שנמצא על המפצל החשמלי (שישיה של מפצלים עם כפתור, סטנדרטי כזה...).

והארקתי את עצמי, וזה כתוב בהודעה הראשונה אם קראת אותה...

מה אני עוד אמור לעשות בעתיד??

לפעמים ברכיבים קשישים (במיוחד ברכיבים קשישים ג'נריים אבל לא רק) ההלחמות נוטות להתרופף קלות ואז כל מכה קטנה במארז (או השכבתו לצורך החלפת חלק כזה או אחר) מוציאה את ההלחמה לחלוטין.

אז כמו שאומרים "עובד, אל תיגע?" ?

פורסם

עכשיו - יש את הסיפור של חשמל סטאטי וכו - בגלל זה עבדתי כשאני יחף ולפני שהתחלתי את העבודה נגעתי ביד אחת במארז ובשניה בסורגים של החלון. אותו דבר לפני שחיברתי שוב לחשמל...

כל מה שאתה צריך לעשות כדי להאריק את עצמך זה לגעת בחלק מתכתי במארז ללא שום צורך לגעת יד אחת בברזל אחד ויד שנייה במארז כי אתה צריך להאריק את עצמך לאדמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים