עבור לתוכן

כרטיס מסך בעייתי או הארדיסק גוסס?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך של HIS דגם X800XT בחיבור AGP וגם הארדיסק של WD 200GB SATA2 ואני מקבל רסטארטים ללא מסך כחול (מה שמעיד על בעיית התחממות מהכרטיס מסך או גסיסה של ההארדיסק במקרה שלי כי כבר בדקרתי את האפשרויות לבעיות מרכיבים אחרים)

הבעיה מתחילה אחרי בערך חצי שעה של משחק מסוים, אני לא בטוח אם הבעיה היא מהכרטיס מסך כי הCCC של הכרטיס מסך לא מודיע על שום בעיה למרות שאני כן חושד בו כי כבר החליפו לי אותו על ההתחלה, ועם הארדיסק דומה היו לי גם בעיות...

איך אפשר לדעת אם הבעיה היא מהכרטיס מסך או מההארדיסק? אילו בדיקות אתם ממליצים לעשות?

פורסם

הכי פשוט... תחליף כרטיס מסך לפשוט יותר או משהו אחר של חבר...

ממשיך לקרות.. זה ההארדיסק או חומרה אחרת במחשב..

אם זה לא.. אז הכרטיס דפוק שוב..

פורסם

1.תעלה את קובץ ה Minidump שנמצא בתייקית Windows\Minidump

2.קשה לי להאמין שזה הדיסק הקשיח אולי זיכרונות/כרטיס מסך / דריברים

פורסם
  • מחבר

הכי פשוט... תחליף כרטיס מסך לפשוט יותר או משהו אחר של חבר...

ממשיך לקרות.. זה ההארדיסק או חומרה אחרת במחשב..

אם זה לא.. אז הכרטיס דפוק שוב..

זהו שאין לי אפשרות להביא כרטיס מסך אחר

1.תעלה את קובץ ה Minidump שנמצא בתייקית Windows\Minidump

2.קשה לי להאמין שזה הדיסק הקשיח אולי זיכרונות/כרטיס מסך / דריברים

לא נוצר מינידאמפ ככה שאין לי מה להעלות

הדרייברים אצלי מעודכנים, ואם זאת הייתה בעיה של דרייברים היה אמור להיווצר מינידאמפ או לפחות מסך כחול אבל שניהם לא היו :nixweiss:

אז אני מסיק שיש איזו בעיה חומרתית

כמה דברים, אני הבנתי ממה שיצא לי לקרוא בפורום שיש לכל חברה שמייצרת הארדיסקים תוכנה לבדיקת ההארדיסק עצמו, באיזו תוכנה אני אמור להשתמש WD שלי?

מצאתי תוכנה שאמורה לבדוק את הכרטיס מסך, אני ינסה אותה לכמה שעות ויחזור עם תשובות... תודה רבה לכם בינתיים

אה דרך אגב, מה הם הטמפ' המומלצות לכרטיס מסך שלי? כי ראיתי שהכרטיס הגיע ל75 מעלות אחרי 6 דקות של מאמץ זה בסדר?

פורסם

יש לי אותה בעיה עם מחשב חדש

תן פרטים על מערכת הקירור שלך יכול להיות שזה מזה גם ..

ד"א

תוריד את הראשון

http://support.wdc.com/download/

Data lifeguard Diagnostic for Windows

תריץ סריקה של Extended ...

אצלי הכל טוב לפי התוכנה הזאת

ד"א 2 מה זה שאמרת תוכנה לבדוק תכרטיס מסך ?

אתה יכול להביא לי משהו שיתאים לכרטיס שלי ?

1900gt

ד"א 3

בתיקיה minidump יש לי 9 קבצים כל אחד של 100kb מה אני אמור לעלות ? איך אתם בודקים אותו ?

פורסם

hitman47 תפתח דיון משלך!!!

ו MeTaLhAmMeR

75 מעלות זה לא תקין במיוחד ב idle תבדוק כי המאורר שעליו מסתובב ונקי מאבק כמו כן שהגוף קירור יושב כמו שצריך

תנסה להריץ 3DMark ותבדוק האם המחשב קורס באמצע או לא

פורסם
  • מחבר

^^

הכרטיס הגיע אח"כ גם ל80 מעלות אבל זה במאמץ, ואחרי כמה שעות הופיע מסך כחול שאומר שהבעיה היא בכרטיס מסך אז מן הסתם אני מסיק שהכרטיס הוא הבעייתי...

אה ודרך אגב, שאלתי את החנות שקניתי ממנה את הכרטיס אם 80 מעלות זה נורמלי והם אמרו לי שדווקא כן, ולאחר שאמרתי להם שהכרטיס פשוט קורס לי הם אמרו שכניראה המאוורר נגמר שם ושיחליפו לי אותו באחיריות, המאוורר הזה מעאפן ורועש אז אמרתי להם שיבואו לקראתי במחיר כי אני כבר יקנה קירור נורמלי ושקט

יש להם את הארקטיק קולינג (או משהו כזה) אני ייקח אותו כניראה וניראה אם הבעיה תחזור על עצמה

***עדכון***

אוקיי כניראה שהבעיה היא באמת שהכרטיס מסך היה מתחמם יותר מידי, לקחתי את הקירור החדש ולבנתיים אין בעיות

פורסם

אמרתי לך ש 75 מעלות זה לא תקין ... :)

העיקר שהתקלה נפתרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים