פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אפשר לדעת מאיפה אני יכולה להוריד ולהתקין את הבקר RAID?כי במנהל התקנים יש לי סימן שאלה צהוב ליד בקר הרייד.והסאונד לא עובד, ואמרו לי שכנראה זה בכלל קשור לבקר רייד.תודה על העזרה.
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר ברוכה הבאה תשני את הכותרת שונתה, תודה...(:.אתה תוכל לעזור לי עם הבעיה שלי?:}
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר ממ אני חושבת שהוא מובנה, כי אין שום גורם חיצוני שידוע לי שהוא הבקר...
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר אגב ע"פ תוכנת אוורסט, זה שמו של הבקר נכון? Field ValueSCSI/RAID Controller D347PRT SCSI Controller
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים את יכולה להתקין את בקר הרייד ע"י התקנת הדרייבר המתאים מהדיסק של לוח האם שלך אבל זה לא ישפיע על הסאונד.כפי הנראה יש לך בעייה אחרת שמונעת מכ.הקול לעבוד.
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים SCSI/RAID Controller D347PRT SCSI ControllerD347PRT הינו בקר וירטואלי שמותקן יחד עם Daemon Tools.אם מופיע סימן קריאה צהוב, נסי להסיר\להתקין מחדש את Daemon Tools.אם אין לך קול, לא אמור להיות קשר בין D347PRT לבעיית הקול.
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר אהא כנראה שהטעו אותי בפורום אחר לגמרי.אז מהי הסיבה שאין לי קול באמת? ממה זה נובע?.הרמקולים תקינים בדקתי אצל אחי במחשב.ותודה רבה רבה לכולם באמת.
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים בדקי את בקרי הווליום בחלונות, בדקי אם מותקן דרייבר כראוי (ללא סימני קריאה), בדקי שהרמקולים מחוברים ביציאה הנכונה.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר בדקי את בקרי הווליום בחלונות, בדקי אם מותקן דרייבר כראוי (ללא סימני קריאה), בדקי שהרמקולים מחוברים ביציאה הנכונה.הוספתי תמונה כדי שתוכל לראות אם אני בודקת במקומות הנכונים. בבקשה תעזור עד הסוף נשבר לי הראש מזה כבר.ובדקתי בשלושת היציאות ובשלושתם הרמקולים אינם נשמעים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים קודם כול ברוכה הבאה לפורוםלעניינו לפי Everest איזה לוח יש לך?תנסי להסיר ולהתקין מחדש את הדריבר של הכרטיס קול...
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר קודם כול ברוכה הבאה לפורוםלעניינו לפי Everest איזה לוח יש לך?תנסי להסיר ולהתקין מחדש את הדריבר של הכרטיס קול...תודה רבה לך:]אוקי מאיפה אני מתקינה מחדש?כי באתר של הקישור מהאוורסט אני לא מוצאת דרייבר תואם?... זה יכול להיות?.והנה בתמונה מה שצריך ללוח אם אני מקווה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר תודה רבה לך:]אוקי מאיפה אני מתקינה מחדש?כי באתר של הקישור מהאוורסט אני לא מוצאת דרייבר תואם?... זה יכול להיות?.והנה בתמונה מה שצריך ללוח אם אני מקווה...אני הסרתי את בקר הקול ועכשיו אני לא יודעת מאיפה להתקין ואני בכלל לחוצה שעשיתי משהו לא בסדר. אפשר תמיכה מכם בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.