פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים בהנחה שיש לי את הרמקולים האלו: T6060 של קריאייטיב האם יהיה הבדל מורגש בין הכרטיס קול CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 לכרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic שהבדל המחירים בינהם הוא 400 ש"ח.. (שווה להשקיע את ה400 ש"ח האלו?)
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר בעיקר בעיקר משחקים.. ויש לי amd 3800+ dual core וגי פורס 7800GT(האם הרמקולים האלה בכלל מספיק טבים כדי שאני ישים לב להבדלים בין הכרטיסי קול?)
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים האם יש באמת הבדל ששמים לב אליו בין ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? לX-FI?לא, זה הכל פרובוקציות בשביל לגרום לקרייטיב להוריד את המחיר של הכרטיס קול הנ"ל.
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אני ידגיש לך מה בעיקר ואתה כבר יכול להחליט מה לקנותx-fi בעיקרון לוקח הכי הרבה עומס מהמעבד לעומת הכרטיסים האחרים היום במצב game mode מה שמשחרר לך עוד כמה פריימיםיש לו מצב הדמיית סראונד לאוזניות סטריאו מעולה שנותן לך לשמוע סראונד גם באוזניות סטריאווגם יש לו eax 5 שזה בלעדי לו, ויש כבר כמה משחקים שהתחילו לתמוךאחד מהם זה BF2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.