עבור לתוכן

טמפרטורות גבוהות במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

הרכבתי מחשב לפני כמה ימים ובהתחלה המעבד היה על 35-40 מעלות ללא OC בIDLE היום הטמפרטורה זינקה ל50 מעלות בIDLE וכשאני עושה בדיקת מאמץ דרך EVERST אחרי כ2 דקות המחשב קורס ואני נאלץ לאתחל, הוא עובד בסדר גמור בלי בדיקת מאמץ, יכול להיות שלא מרחתי משחה כראוי? או יש עוד סיבות?

כמו כן היום עשיתי OC לכרטיס מסך, לא חושב שזה קשור.

פורסם

אולי הגוף קירור לא יושב כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי כי בדקתי ישר אחרי שהתקנתי אותו והוא לא זז ממוקומו וישב איפה שהיה אמור להיות

פורסם

מממ..

אתה בטוח שהגיף לא זז ממקומו?

---

אם כן אני ממש לא יודע מה קורה...

אוליי PWM מפריע לך...

אבל גם זה פסול כי אז הוא היה מעלה מהירות... :nixweiss:

פורסם

הרכבתי מחשב לפני כמה ימים ובהתחלה המעבד היה על 35-40 מעלות ללא OC בIDLE היום הטמפרטורה זינקה ל50 מעלות בIDLE וכשאני עושה בדיקת מאמץ דרך EVERST אחרי כ2 דקות המחשב קורס ואני נאלץ לאתחל, הוא עובד בסדר גמור בלי בדיקת מאמץ, יכול להיות שלא מרחתי משחה כראוי? או יש עוד סיבות?

כמו כן היום עשיתי OC לכרטיס מסך, לא חושב שזה קשור.

איך אתה עושה בדיקת מאמץ בEVEREST? אתה מתכוון ל3 הבנצ'מארקים שבסוף עם הMEMORY?

לגבי הטמפרטורות, אל תתייחס כי בלוח שלנו יש בעיה עם החיישן... אני עם FREEZER 7 PRO אשר הותקן במעבדה ועם טמפ' מטורפות בIDLE של 65 מעלות גם בSTOCK... והכל יציב לגמרי והמחשב אף פעם לא קורס וכלום תחת עומס.

קראתי בXS והמון אנשים מדווחים על טמפ' לא הגיוניות בעליל עם CORE 2 DUO.

פורסם

אבל הוא כתב שהמחשב קורס...

----

זה אומר שהטמפרוטורות נכונות...... :nixweiss:

פורסם

איך אתה עושה בדיקת מאמץ בEVEREST? אתה מתכוון ל3 הבנצ'מארקים שבסוף עם הMEMORY?

לא... ב-TOOLS יש System Stability Test אני חושב שלזה הוא מתכוון.
פורסם
  • מחבר

כן התכוונתי למבחן יציבות בTOOLS ומשום מה הטמפרטורות חזרו להיות יציבות ונרמליות (עדיין די גבוהות אבל לא בצורה מסוכנת 40 מעלות לערך ו55 ב100% מאמץ של הCPU דרך S&M) וכרגע עשיתי מבחן יציבות עם S&M והמחשב לא קרס אבל זה כתב לי בTEST של הCACHE LEVEL 1 התוכנה כתבה FAILRD כל השאר הדברים PASSED מה זה אומר?

אני משתמש חוץ מבEVERST גם בתוכנה שבאה עם הלוח אם וכתוב שם טמפרטורת NB, מה זה?

2. ללא קשר לקודם, כשהאתר עושה ביקורות על מעבדים ועל שאר רכיבי ליבה ב3DMARK06 מהם בדיוק הפרמטרים שהם משתמשים(רזולוציית מסך וכד')?

פורסם

קודם כול תחזור למצב הרגיל תוריד את ה OC מכרטיס המסך לאחר מכן תבדוק כי גוף הקירור יושב כמו שצריך כמו כן תבדוק כי בביוס לא מוגדר הפעלה/כיבוי המחשב כאשר מגיע לטמפרטורה X

לא עשית OC למעבד במקרה?

3DMark בודקת את כלל המחשב בין אם זה זיכרון/מעבד/כרטיס מסך בעיקר

פורסם
  • מחבר

ומה עם השגיאה בS&M?

פורסם

תחזור למצב Default ותעשה בדיקה חוזרת עם Snm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים