עבור לתוכן

שווה עדין לקנות את הATP3?

Featured Replies

פורסם

האלטק שהיו לי (4.1) מתחילים לקרטע אחרי 5 שנים והגיע הזמן להחליף.

אני לא משחק במחשב ולא רואה בו סרטים, רק מוסיקה. ככה שה4.1 פחות חשוב לי.

אני רק רוצה לדעת שאני קונה משו שאני יודע שאיכותי ואני אהנה ממנו כמו שצריך.

שווה להשקיע בזה 350 ש"ח? בכל זאת זה מוצר שכבר לפחות 3 שנים אם לא יותר בשוק...

פורסם

שווה.

שוק הרמקולים לא דומה לשוק החומרה, הוא מתפתח הרבה הרבה יותר לאט.

350 שקל זה מחיר טוב, אני קניתי אותם לפני שנתיים ב-450 שקל, ואם הייתי צריך לקנות היום מחשב חדש הייתי קונה איתו שוב את הרמקולים האלו.

נ.ב.

רק אם התקציב שלך מגיע לאיזור ה-600+ שווה להסתכל על רמקולים איכותיים יותר, אבל אם אתה בטווח ה-300-600 אני חושב שהם ללא ספק הכי משתלמים שיש ובוודאי בין הכי טובים שיש.

פורסם

הכי טוב atp3

פורסם

מה התקציב המקס' שאתה מוכן להוציא על רמקולים? אני שואל כי יכול להיות שנמצא אלטרנטיבה יותר טובה מהATP3.

פורסם

אני לא הייתי הולך עליהם בלי לחשוב פעמיים. יש בתקציב שלהם את ה-JBL Creatures שאני אישית הייתי בוחר על פני ה-ATP. פשוט כי הם נשמעים טוב יותר (בגלל הבאס שיש לו יותר נפח). ואם אתה מחפש רמקולים למוזיקה שלא דורשת הרבה באס, הייתי משקיע 700 שקלים ב-T20 של קריאטיב (שסיקרתי כאן באתר, תוכל לקרוא במדור הביקורות) והם נשמעים טוב יותר מכל מערכת אחרת למחשב שתמצא במחיר של 1000 שקלים ואפילו מעבר לזה.

Anatoli.

פורסם

לפי דעתי הjbl יותר טובים מבחינת העיצוב(ויש שיגידו שלא אבל נגיד) מהatp3 אבל בכל הנוגע לאיכות הצליל

הatp3 יותר טובים וגם זה תלוי בתקציב של פותח התראד...

פורסם

מבחינת תקציב הם אותו הדבר. ומבחינת הצליל אומנם ה-ATP יותר טובים במיד ובגבוהים, אבל יש להם באס פשוט מגעיל.

Anatoli.

פורסם

אני לא הייתי הולך עליהם בלי לחשוב פעמיים. יש בתקציב שלהם את ה-JBL Creatures שאני אישית הייתי בוחר על פני ה-ATP. פשוט כי הם נשמעים טוב יותר (בגלל הבאס שיש לו יותר נפח). ואם אתה מחפש רמקולים למוזיקה שלא דורשת הרבה באס, הייתי משקיע 700 שקלים ב-T20 של קריאטיב (שסיקרתי כאן באתר, תוכל לקרוא במדור הביקורות) והם נשמעים טוב יותר מכל מערכת אחרת למחשב שתמצא במחיר של 1000 שקלים ואפילו מעבר לזה.

Anatoli.

ה-T20, לדעתך, יותר טובים מאשר ה-Klipsch ProMedia 4.1 או Logitech Z560? (מבחינת 'איכות' - אני מודע לעובדה שהם 4.1 ולא 2.0)

פורסם

לא יצא לי לשמוע את ה-560 ולא את הפרו-מדיה 4.1. מה שכן, שמעתי את הפרו-מדיה 2.1. וה-T20 טובים בהרבה במוזיקה שלא דורשת את הבאס שהם לא מצליחים לשחזר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא 350 [;

Anatoli - אז אם אני לא מחפש הרבה באס, לדעתך הATP טוב יותר?

פורסם

הם בדיוק בתקציב אז הכי טוב atp3

פורסם

השאלה היא לא הכמות אלא האיכות. ל-ATP יש באס מגעיל.

Anatoli.

פורסם

על איזה אתה ממליץ אנטולי באותו מחיר ~ ?

פורסם

JBL Creatures. אולי יש להם סאונד פחות מדויק, אבל בהחלט יש להם סאונד יותר כיפי. בתקציב של 400 שקלים, אני מחפש הנאה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים