עבור לתוכן

Screw Loose Change

Featured Replies

פורסם

אני עדיין חושבת שיש שם משהו מסריח...

פורסם
  • מחבר

זה ידוע. הממשל האמריקאי התעלם מכל האזהרות ופישל בענק

בוש הוא הנשיא הכי מטומטם בהסטוריה של ארצות הברית

אבל חוץ מזה אין שום קונספירציה או משהו בסגנון

פורסם

ידוע לי שבין-לאדן ניסה לפגוע בתאומים ב-1993 אבל דבר לא נעשה. ממשל ארה"ב הוזהר לגביו עוד בתקופת כהונתו של קלינטון. עוד דבר שמחשיד אותי זאת העובדה שכל כך מהר מצאו את האחראים לפיגוע וישר ישבו לתכנן מלחמה. הקלטות גם נראות לי חשודות ביותר. האדם לא ממש דומה לבין-לאדן והקלטות באיכות קקמאיקה. אני לא מוציאה את האפשרות שזה בכלל לא היה בין-לאדן שאחראי לפיגועים, מצידי אלו יכולים להיות גם חייזרים. אם בין-לאדן היווה כזה איום אז למה לא טיפלו בו קודם? שאננות? אני לא בטוחה. מה שבטוח זה שהמלחמה הזאת היתה הסחת דעת ודרך להרוויח הרבה כסף, כסף מלוכלך בדמם של אנשים תמימים.

פורסם

זה ידוע. הממשל האמריקאי התעלם מכל האזהרות ופישל בענק

בוש הוא הנשיא הכי מטומטם בהסטוריה של ארצות הברית

אבל חוץ מזה אין שום קונספירציה או משהו בסגנון

:xyxthumbs:

ידוע לי שבין-לאדן ניסה לפגוע בתאומים ב-1993 אבל דבר לא נעשה.

נעשה ועוד איך פשוט את לא יודעת.גם רדפו אותו וחיסלו כמה מהתשתיות שלו וגם בגבירו את ההבטחה ושיפרו את המודעין בהקשר לזה אבל עדיין לא מספיק.

פורסם
  • מחבר

ידוע לי שבין-לאדן ניסה לפגוע בתאומים ב-1993 אבל דבר לא נעשה. ממשל ארה"ב הוזהר לגביו עוד בתקופת כהונתו של קלינטון.

למען האמת, בין השנים 1993-2001 מתחם התאומים הפך לאחד האיזורים הכי מאובטחים בניו-יורק

ועדיין, אף-אחד לא ציפה לפיגוע מהשמיים

עוד דבר שמחשיד אותי זאת העובדה שכל כך מהר מצאו את האחראים לפיגוע וישר ישבו לתכנן מלחמה. הקלטות גם נראות לי חשודות ביותר. האדם לא ממש דומה לבין-לאדן והקלטות באיכות קקמאיקה.

בן-לאדן הודה והתגאה בביצוע הפיגוע בתאומים. מה עוד צריך?

לגבי איכות הקלטות, אם הוא דומה לעצמו או לא, הכל זוכה להתייחסות בסרט. אבל בקצרה - בקטעים היותר מוארים בסרטון ניתן להבחין שאכן מדובר בבן-לאדן, הוא אוכל וכותב ביד ימין למרות שהוא שמאלי בגלל שזה מנהג מהתרבות המוסלמית, ובסרטים נוספים שלו אפשר לראות אותו עונד את אותם תכשיטים (בנוסף לבכירים איסלאמיים נוספים)

אני לא מוציאה את האפשרות שזה בכלל לא היה בין-לאדן שאחראי לפיגועים, מצידי אלו יכולים להיות גם חייזרים. אם בין-לאדן היווה כזה איום אז למה לא טיפלו בו קודם? שאננות? אני לא בטוחה. מה שבטוח זה שהמלחמה הזאת היתה הסחת דעת ודרך להרוויח הרבה כסף, כסף מלוכלך בדמם של אנשים תמימים.

למה לא טיפלו בו עד עכשיו?

כי הבנאדם יודע לשמור על התחת שלו, מתנהל בצורה ממודרת לחלוטין ולא ישן באותו מקום פעמיים

ייתכן ובוש ניסה לבנות רווח כלכלי על גבם של אירועי 11/9 אבל תהיי בטוחה שהוא לא האחראי הישיר לפיגועים

פורסם

אם הייתי בראש ארגון טרור בינלאומי ששמר על פרופיל נמוך במשך כמעט עשור, גם אני הייתי לוקחת קרדיט על פיגוע טרור בסדר גודל כזה, גם אם לא ביצעתי אותו.

ולא, אני לא מאמינה שהממשל האמריקני, ושל בוש בפרט, היה אחראי בצורה ישירה לפיגועים. מה שכן, אני מאמינה שהם כן מנסים לגלגל שטרות מהמצב וזה בזוי.

פורסם

מה YOUTUBE ומה נעליים. כנסו לאתר של loose change וגמרנו...

האמת, ראיתי את הסרט בערוץ המדע בכלל והשתכנעתי שגם אם זאת לא עבודה של ממשלת ארה"ב אז זו בוודאי עבודה מבפנים בכל מקרה. מדובר במקום שמאובטח היטב ובצילומים כשהבניין נופל ניתן היה לראות הבזקי אור של פיצוץ בקומות התחתונות, מה שגם צוותי החילוץ שחזרו משם חיים דיווחו על פיצוצים כאלו. צוותים שחקרו את ההתרסקות של הבניינים הגיעו למסקנה שהמטוס הבוער בבניין לא יכל להמיס את קורות היסוד של הבניין ולמוטט אותו, נדרש משהו יותר חזק - חומר נפץ. ללא ספק מישהו היה שם לפני כן ושם את זה שם. בחפירות גם מצאו משאיות עם הזהב של הפורת' נוקס עומדות לצאת לדרך בחניון התת קרקעי, אלא שהנהגים כנראה נסו על נפשם. זה באמת חשוד.

אני לא אומרת שבין לאדן לא עשה זאת או שממשל ארה"ב עשה זאת, אני אומרת שמאד נוח להאשים את בין-לאנדן כי הוא ניסה לפגוע במגדלים בעבר, ב-1993 למשל. וללא ספק לבין לאדן לא אכפת לקחת קרדיט על המתקפות, גם אם לא ביצע אותן, כי זה הופך אותו לפופולארי בקרב רפי השכל הרצחניים שהוא מוקף בהם. אין ספק שיש מעורבות מבפנים, השאלה היא - כמה בפנים? אולי בעוד 60 שנה אנחנו נדע את האמת כי אז זה יהיה בטוח, כי קרוביהם של הנספים כבר לא יוכלו לעורר סערה, ממש כמו שממשל ארה"ב חשף לא מזמן ניסויים שביצע באוכלוסיות אזרחים וחיילים בשנות ה-50 עד שנות ה-70, ללא הסכמתם וידיעתם.

לכולנו ברור שאילולי פיגועי התאומים, המלחמה באפגניסטן ובעירק כלל לא היתה מתרחשת. ללא ספק שישנם אנשים, גם בממשל האמריקאי, אשר הרוויחו מיליארדי דולרים מההכנסות של המלחמה, כי זמן לא רק לפני פתיחתה (או אפילו לפני פול התאומים), רכשו מניות של ייצרני נשק. עכשיו, כאשר אזרחי עירק, אפגניסטן ועמם חיילים אמריקאים ואחרים שוחים בדם, ישנם אנשים ששוחים בגלל זה בכסף.

1. לגבי הפצצות, יכול להיות שפעילי אל-קעידה שמו אותם לפני התרסקות המטוסים. (במקרה שאלו לא סתם פיצוצים, דבר שלא ממש סביר)

2. איזה ניסויים באזרחים וחיילים? קישורים? מידע?

פורסם

אם הייתי בראש ארגון טרור בינלאומי ששמר על פרופיל נמוך במשך כמעט עשור, גם אני הייתי לוקחת קרדיט על פיגוע טרור בסדר גודל כזה, גם אם לא ביצעתי אותו.

ולא, אני לא מאמינה שהממשל האמריקני, ושל בוש בפרט, היה אחראי בצורה ישירה לפיגועים. מה שכן, אני מאמינה שהם כן מנסים לגלגל שטרות מהמצב וזה בזוי.

מחבלים ומנהיגי ארגוני טרור אף פעם לא לוקחים קרדיט לא להם על פיגועים, זה קוד התנהגודת ידוע, אולי בגלל הכבוד, אולי בגלל הפחד.

דבר שני, אפשר באותה מידה שאת מאמינה שהפיגוע היה במטרה להתחיל מלחמה להאשים כל גורם אחר בהיסטוריה שגרם לתיחילה של מילחמה כתוכנית של הממשלה שפותחת את המלחמה, הרי לכל מלחמה כמעט יש ארוע שמתחיל אותה...

אגב, החילים הישראלים שנחטפו לא מזמן (זוכרים?), הם מוחזקים על ידי אולמרט באחד הבתים שלו.

דבר שלישי את צריכה להבין שבקומות הקרקע ומעלה של גורד שחקים ממוצע יש מערכת חשמל,מים,גז,אוורור ואחרות שיכולות להפעיל עיר לא קטנה. אז התרחשות של פיצוץ במקום כזה היא לא לא צפויה.

דבר רבעי, מטוס בואינג שטס במהירות של 200-400 קמ"ש, מלא כולו בדלק מטוסים, במשקל של כמה מאות טון שעליו יש אפשרות שהונחו פצצות נוספות לא שונה מפצצה.

דבר חמישי, אולי הקונספירציה הזאת היא קונספירציה שנרקמה על ידי אוסמה והפעילים שלו בארה"ב כמו פעילי השמאל הקיצוני בהנהגת מייקל מור כדי להפיל את בוש מהשלטון?...

ועוד דבר אחד:

"על אף המחלוקת מסביב לסרטיו ודעותיו, זכה מור להצלחה כלכלית רבה הן כבמאי והן כסופר. סרטיו זכו להצלחה הקופתית הרבה ביותר לה זכה סרט תיעודי מעולם, ולפרסים רבים"

היי...הנה עוד בסיס לקונספירצייה.

ודבר אחרון, לא ראיתי אף אחד מהסרטים, אנשים...את מי זה מעניין בכלל?

פורסם

1. לגבי הפצצות, יכול להיות שפעילי אל-קעידה שמו אותם לפני התרסקות המטוסים. (במקרה שאלו לא סתם פיצוצים, דבר שלא ממש סביר)

2. איזה ניסויים באזרחים וחיילים? קישורים? מידע?

1. זה התרחיש שעליו LOOSE CHANGE מדברים.

2. מזמן ראיתי בערוץ המדע ועוד מקומות כל מיני ניסויים, בעיקר בשנות ה-50 וה-70. הכי טוב זכור לי ניסוי בבי"ס שרוסס בחומר מסרטן (בזמן שהתלמידים היו בו) מספר פעמים ואח"כ בא אדם עם מנורה אולטרה-סגולה כדי לראות את החלקיקים וכיצד הם התפזרו. חצי מהתלמידים פיתחו סרטן בשלב מאוחר יותר של חייהם ונפטרו. ניסוי אחר היה ניסוי גרעיני שלאחר מכן הכניסו לשטח חיילים אמריקאים ואמרו ש"זה שטויות, כלום לא יקרה לכם". כמו שבשנות ה-50 היו אומרים ומראים סרטים לתרחישי מלחמה גרעינית עם ברה"מ, שבמקרה של התקפה גרעינית "DUCK AND COVER" - להכנס מתחת לשולחן ולהתכופף.

Overload, אני לא אומרת שאני מאמינה בזה, אני אוהבת להתווכח על זה. אני כן מאמינה שהיתה עבודה מבפנים, שלא ייתכן שכל האנשים היו פעילים מבחוץ, אני מאמינה שיש תאים של ארגוני טרור בתוך ארה"ב, לא רק במסגדים אלא גם במקומות רגישים יותר - ממשל, מודיעין. מה שבטוח, תמיד יהיה מישהו שירצה להתחיל מלחמה או להשמיד קבוצה כזאת או אחרת וימציא איזה סיפור. הדוגמא האהובה עליי זה המלך לואי "הנאה" בצרפת אשר היה בחובות והעליל על הטמפלרים והאשים אותם בחרפת הכנסיה, כל מיני האשמות מגוכחות ודוחות, כלא ועינה אותם כדי להוציא מהם הודעה ואז הוציא אותם להורג והשתלט על הרכוש שלהם. אני לא אומרת שהטרוריסטים הם קדושים מעונים כמו הטמפלרים, אני אומרת שיש אינטרס להוציא אותם שעיר לעזזל כדי להסית את דעת הקהל מהאמת שייתכן שמתתרת אי שם במסדרונות אפלים ואולי לעולם לא תראה אור יום (או אור פרסום, for that matter).

פורסם

אנשים נותנים יותר מדיי קרדיט לאמריקה כשהם מעלים תאוריית קונספירצייה שאומרת שהם תכננו את הכל - ואפילו לא השאירו שום ראיות לכך (כפי שניתן לראות בסרט תאוריית הקונספירצייה מבוססת כמו תאוריה על חייזרים שמבקרים בכדור הארץ) -- לא מביימים פיגוע טרור מתי שבאמת אין לך מענה לטרור. תאוריות קונספירצייה נועדו לתת הסבר נוח למשהו שההסבר שלו לא קל להבנה. במקרה הזה, לא קשה להבין למה טבעי שתופיע תאוריית קונספירצייה.

In the court of Hidden Connection Conspiracy Theories, a verdict of Guilty is never in doubt.

We didnt lose; they cheated"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים