עבור לתוכן

קימבון סאונד לטלויזיה ישנה

Featured Replies

פורסם

יש לי טלויזיה ישנה של גרונדיג שהפסיקה להוציא סאונד בצורה סדירה, הוליום עולה , יורד, נעלם, בלתי נסבל. לטלויזיה (מסוג TP 660) לא היה אפילו סטריאו, יש לה SCART מאחורה וכניסה ל PHONE מקדימה. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לטלויזיה הזאת רמקול חיצוני (לא איכפת לי לפרק אותה אם אני ידע למה) חשבתי על לחבר את הטלויזיה למערכת ומה SCART לחבר את הבננות של הסאונד ל AUX אבל אז אני יצטרך כל הזמן להחליף בין הבננות מהממיר ל DVD

לכן נראה לי שלחבר רמקול לטלויזיה יהיה הפתרון העדיף ביותר.

עצות יתקבלו בברכה.

פורסם

(1)

אתה יכול להחליף את הרמקולים בתוף הטלוויזיה ...לחבר רמקולים באותו הספק או נמוך יותר(לא כדאי לחבר הספק גבוהה יותר כי יכול להיות שהאותות לרמקולים יהיו חלשים מידי בשביל לשמוע בהם כמו שצריך)....אבל תיזהר לא להגביר יותר מידי אם הרמקולים בהספק נמוך יותר.....

(2) יכול להשתמש גם ברמקולים חיצוניים גם כשהDVD מחובר וגם שהממיר מחובר......תכין מפצל (זה קל ) שיהיה לו מפסק שמחליף בין השידורים של הDVD והממיר

(אפשרות 1 יותר קלה ....אבל נראה לי כרוכה ביותר סיכון ....)

פורסם
  • מחבר

אני יבחר באפשרות השניה לא בשל הסיכון אלה מיכוון שאני לא בטוח שהבעיה ברמקול, יתכן מאוד שהבעיה היא במגעים כלשהם בתוך ה TV, טכנאי החליף לי את הרמקול שם לפני שנה... זאת בעיה חוזרת. איך אני מכין את המפצל הזה, ואיך הוא ידע לנתב את השידורים בין ממיר לDVD ?

פורסם

סבבה בחירה טובה....שמתי תמונה "untitled copy"תסתכל עליה קודם כל.......שם רשום לך את שני זוגות של IN של המכשירים .......והם מתחברים ליציאה של עוד זוג (רמקולים שבהנחה מוחרים למגבר).....בדרך לחיבור יש מעין נתב\מפסק שבעצב מנתב לך את המכשירים או DVD או ממיר.....

(1)מה אתה צריך לעשות זה לחבר מפסק של 6 חיבורים(אני מניח שקיים אחד כזה...או שיש לך בהשג יש אם אין תעבור לאפשרות השניה) ולחבר אותם כמו בתמונה"untitled"

אל תישכח שמכל כניסה יש 2 כבלים + ו - ....ככה שזה יוצא 8 גידים שנכנסים ו4 יוצאים ככה שאתה מחבר את שני המינוסים של הכניסות של הDVD

-R -L למפסק והיציאות בהתאמה... ואת הL+ והR+ לחיבורים של הבננות בהתאמה ....בממיר אותו הדבר בדיוק!באותה התאמה רק בצד השני של המפסק!!

זה גם תלוי במפסק ...מה שיתוף אם השיתוף הוא האמצע או באחד הצדדים אתה את זה תצטרך לנסות.....

(2)

אתה יכול לעשות את זה עם 4 מפסקים...שכל אחד מהם פשוט ינתק את המינוסים כלומר מפסק לכבל R- ועוד מפסק לL- גם ללמיר וגם לDVD

מקווה שלא :xyxthumbs:תסתבך

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

:o :o :o

אמא שלי לא השקיעה בי ככה!

תודה רבה רבה :xyxthumbs:

אני יעדכן!

פורסם

אין בעיה .....זה גם לא כזה מסובך .............ויש לי בזמן הקרוב הרבה זמן פנוי ואני משועמם! :kopfpatsch:

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים