פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אז התופעה היא כזאת שאני מעלה כל משחק (FEAR, PREY , FIFA 07 ) בתפריט הכל נראה רגיל אבל שמתחילים לשחק כל הצבעים נמרחים , רואים כל מיני צורות של מרובעים,משולשים,צורות לא ברורות מה שכבר ניסיתי לעשות זה להוציא את הכרטיס , לנקות את אותו מאבק אם ספריי לחץ אוויר ,בדקתי ויזואלית אם שום דבר לא שרוף ,ניקיתי גם ת סלוט ה AGP , הסרתי את ה דרייבר (CATALYST 6.8) שמתי 6.9 ואין שינוי... מה זה יכול להיות? הכרטיס מת? או אולי כדאי לפרמט ? אולי משהו נדפק ב ?WINDOWS
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כאשר זה קורה במיוחד במשחקים זאת אומרת שכנראה הטמפ' של הכרטיס גבוהה מידי וזה גורם לארכיפקטיםמה הטמפ' של הכרטיס מסך
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים פעם הבאה אם יש לך משהו להוסיף תשתמש בכפתור עריכהבהמשך לנושא:תוריד תוכנה כמו Everest ושם יהיה רשום את הטמפרטורות ד"א אתה לא במקרה ב Overclock נכון?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר יש לי EVEREST 2006 ו הטמפרטורות תקינות של כל המערכת ,של כרטיס מסך הוא לא מראה ...אוברקלוק לא עשיתיקיצר הכרטיס נרכש ב יולי 2004 מפנדה מחשבים (אחריות 3 שנים)אני מקווה שפנדה נותן שירות טוב ויחליפו לי את הכרטיס ;D
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים בתוכנה AtiTool יש שם שתי קטגוריות אתה רואה?memory ו core תנסה להוריד אותם ב 20MHZ ותראה האם הבעייה נמשכת למרות שזה לא צריך להיות ככהבכול מקרה כדאי כי תנסה להחליף את הכרטיס
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר דיברתי היום אם פנדה בבוקר צריך להביא להם את הכרטיס בצירוך חשבונית לחיפה או לקיסריה והם יטפלו בזה תוך שבועיים ככה הבטיחו לי ; D צריך לארגן איזהשהו גיפה 2 בינתיים MX 400-440
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.