פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מסורת שהתחילה מ 2004 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 גם השנה, רוקפורד דואג לרווחת משועממיו ומציין, במלוא גאון והדר, את ההמשך ל"רדוף אחר החוטאים". שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון. ציד נעים.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מסורת שהתחילה מ 2004 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 גם השנה, רוקפורד דואג לרווחת משועממיו ומציין, במלוא גאון והדר, את ההמשך ל"רדוף אחר החוטאים". שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון. ציד נעים. אממ זה לא אומר שאתה חוטא בעצמך לשבת במחשב ביום כיפור? ;D
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון.ROFL, הם בטח שאלו את עצמם WTF ???
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר אממ זה לא אומר שאתה חוטא בעצמך לשבת במחשב ביום כיפור? ;D דאעעעעעעעעעעע... : ומי לכל הרוחות יושב מול המחשב? לפספס ערב קסום שכזה, כשנתיבי איילון ריקים?!
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים השנה אתם יכולים לנסות למצוא אותי, אני הולך להתחיל בירידה של רוקח ברולר ולהגיע להרצליה כל הדרך על רולר ;DCATCH ME, IF YOU CAN.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים still trying to decode that...אתה מתכוון "תסע" או באמת "תנסה" כמו TRY ?רולר לצערי לא מגיעים למהירות הזו, גלגלים לא גדולים מספיק, גם אופניים לא יכולות.... (לא נורמאליות בכל אופן).אני אנסה לשמור על קצב של 30 קמ"ש (שזה יותר מהיר מהמהירות הממוצעת של איילון צפו עם מכוניתן בין השעות 16:00 ל19:00 שעומדת על 5 קמ"ש).
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אהה אגב סגי, אם כבר ת'פה רציתי לשאול אותך,אתה הקריין מהפרסומת של ה SE K610I בערוץ 22 ?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים יו באמת ************* :pissed: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :pissed: יש לך אזהרה רביעית על ספאם תטופל בהתאם NOMIC גם לך אזהרה רביעית על שימוש בשפה לא נאותה וספאם תטופל בהתאם אני רואה שאתם לא לומדים כנראה מקומכם לא איתנו R0cKF0rD תפסיק לבוא כל פעם ל MCDonald's איפה שאני עובד.... ולאכול דאבלים... בכול מקרה אתה הולך עם ניצן לטייל? ד"א שנה שעברה הסתכלתי במצלמות ;D השנה לא נראה לי אל תגרמו לי לנעול את הדיון Vatos-Locos יש בשביל זה הודעות פרטיות!!!
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים בהמשך ל Wh1t3כל ההודעות שלא רלוונטיות תמחקנה.עריכה:ו Wh1t3 מה שונה דינם של הספאמרים האחרים בעניין? THEY SHOULD KNOW BETTERLOCOSלצערי גם לך יש אזהרה על ספאם. K4rP4Dזו השלישית שלך.BeNzZy-BoYהראשונה שלך על ספאםPunk Beachראשונה על ספאםmoonjibזו הרביעית שלך על ספאםAmit..Zהראשונה שלך על ספאם.עריכה 2:Classifiedמה קשורה השאלה שלך לטרד הזה.יש לך שאלה? פתח טרד חדש ויענו לך, או שלא. גם ההודעה שלך נמחקה.אני מבקש שמעכשיו תגיבו רק לעניין של רוקפורד. בלי ספאם, ובלי לגנוב את הטרד.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים יאא בנאדם שנתיים ברציפות שאני משתתף בזה, בראשון לא הגבתי.משחק איכות, מחר אני אתן לכמה כופרים בראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.