עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס קול 5.1 טוב.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי את הרמקולים האלו :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907

ואני צריך לקנות כרטיס קול שינצל אותם טוב מספיק.

הייתי שמח מאוד לקבל המלצות.

תודה רבה

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

תקציב?

אין לי ממש תקציב מוגדר האמת.

מה הנזק ?

כמה העולה ההכי טוב ? הוא עלול לעבור את ה700 ?

בכל מקרה , תן לי את ההכי טוב שאתה חושב שיתאים לי , ואז לפי המחיר אני אדע סדר גודל של התקציב שאני הולך לשים לעצמי

פורסם
  • מחבר

עד 700?

x-fi xtreme music ב690

הכי טוב שיש

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3075

ולדעתך הוא מספיק טוב ואמור לעשות עבודה טובה או שהוא פשוט "הכי טוב עד 700" ?

פורסם

הוא הכרטיס הכי טוב לבידור ומולטימדיה ופלוס ענקי אם אתה גיימר כי הוא מוריד את העומס מהמעבד הכי טוב וגם תומך EAX5 וגם אם אתה נמצא בלילה אתה יכול להשתמש באוזניות ועדיין שיהיה לך סראונד באוזניות סטריאו

לי יש אותו

מעל המחיר שלו יש כרטיסים יותר גבוהים בסדרה שאני לא רואה בהם שום שימוש למשתמש פשוט

למשל הפלטיניום ב900 שקלים אותו כרטיס ובא פשוט עם פאנל קידמי לחיבורים מיוחדים שסט אנלוגי 5.1 לא צריך (אני עם 7.1 אנלוגי)

פורסם
  • מחבר

המון המון תודה ! התגובה האחרונה שלך הבהירה לי בדיוק כל מה שרציתי לדעת(ולשמוע גם חח ).

המון תודה על העזרה.

פורסם

אם אתה מחפש איכות קול, אז אני מצטער לבאס אותך. אבל עם רמקולים כאלה לא תשמע שום הבדל בין ה-X-FI לבין כרטיס אודיג'י שעולה 500 שקלים פחות. ואני יודע את זה כיוון שהשוותי את ה-X-FI לכרטיס אונבורד בעזרת רמקולים מסוג ATP3, וההבדלים היו לא גדולים בכלל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחפש איכות קול, אז אני מצטער לבאס אותך. אבל עם רמקולים כאלה לא תשמע שום הבדל בין ה-X-FI לבין כרטיס אודיג'י שעולה 500 שקלים פחות. ואני יודע את זה כיוון שהשוותי את ה-X-FI לכרטיס אונבורד בעזרת רמקולים מסוג ATP3, וההבדלים היו לא גדולים בכלל.

Anatoli.

ואיך אני כן יכול לקבל את האיכות שאתה מדבר עליה?

איזה כרטיס זה יהיה , וכמה הוא יעלה ?

פורסם

שום כרטיס קול. הבעיה היא ברמקולים. הם פשוט אל שווים השקעה של 700 שקלים בכרטיס קול. עדיף היה לקנות כרטיס קול ב-200, וטאת ה-500 הנוספים להשקיע ברמקולים. היית מקבל איכות גבוהה בהרבה.

Anatoli.

פורסם

Anatoli.

לי יש קריאייטיב T6060 יהיה הבדל אם אני אקח את הX-FI או את הקריאייטיב 4?

פורסם

כנראה שלא.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים