פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני רוצה לדעת מה קורה במצב שא)הזיכרונות לא עובדיםב)הלוח אם לא עובדהאם המחשב אמור להתחיל לפעול בכלל או שלא אמורה להיות תצוגה?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר שאתה אומר כלום אתה מתכוון שאפילו המחשב לא יתחיל לעבוד??כי לי הוא מתחיל לעבוד אבל אין תצוגהאבל הנורית על הכרטיס מסך עובדת וגם הקירור של הכרטיס מסך עובד...
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים כן. הוא התכוון לזה.למרות שזו לא חייבת להיות בעיה בלוח, יכולה להיות גם בעיה בספק.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר מה זאת אומרת בספק??אבל המחשב כן מתחיל לפעול זה אומר שהספק כן עובד...!!
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים נכון, אבל אם הייתה קפיצת מתח והספק גנרי הוא יכול להדפק ולא להצליח להפעיל את המחשב.קרה להרבה אנשים אחרי הפסקות חשמל גדולות של חברת חשמל (חפש בפורום).
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים יש לך בעייה מסוימת או שאתה סתם רוצה להשכיל?כאשר לא מחוברים זכרונות ללוח אם המחשב יתחיל לעבוד אבל:1.במקרה של Award BIOS יהיה לך ביפים קצרים שאינם פוסקים1.2 ארוך 2 קצרים בעייה בכרטיס מסךבמידה והלוח אם אינו תקין לא יקרה כלום או לחילופין יעלה אבל יעשה הרבה
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר יש לי בעיה...אין לי תצוגה ולא ביפים במחשב...והרמקול תקין לגמרי...בדקתי אותו במחשב אחר...הכל עובד...מאוורים קירורים ונורות למיניהם אבל אין תצוגה...!!!
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים ייתכן והבעיה הינה בכרטיס מסך עצמותשאיל\תתקין כרטיס מסך אחר בכדיי לשלול אפשרות זו .
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים תבדוק:1.הזיכרונות יושבים כמו שצריך בסלוטים(תנסה אפילו להחליף ביניהם)2.כרטיס מסך יושב כמו שצריך(תנסה להוציא אותו ולראות האם הלוח אם מצפצף)3.אם כול זה עדיין לא עובד תנסה לעבוד עם ספק כוח אחר
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים תבדוק:1.הזיכרונות יושבים כמו שצריך בסלוטים(תנסה אפילו להחליף ביניהם)2.כרטיס מסך יושב כמו שצריך(תנסה להוציא אותו ולראות האם הלוח אם מצפצף)3.אם כול זה עדיין לא עובד תנסה לעבוד עם ספק כוח אחרבדקת??
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר בדקתי את הזכרונות ואת הכרטיס מסך...ספק אין לי מאיפה להביא אבל אני בטוח שזה לא הספק כי הכל עובד כמו שצריך רק אין תצוגה..
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים ומה אם המסך החיבורים שלו אם הכרטיס מסך, תנסה לשים רק סלוט אחד של זכרון אם לא אז את השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.