עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע לחיבור TV-OUT.

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז:

הכרטיס שברשותי הוא SAPPHIRE RADEON 9000 PRO.

כאשר ניסיתי לחבר את היציאה של הטי וי אוט בצורה הבאה:

מהחיבור S-VIDEO השתמשתי במתאם ל-RCA וחיברתי לטלויזיה.

אבל זה לא פעל ולא ראיתי כלום.

אחרי זה לקחתי מן מתאם כזה שמתחבר ל-21 פינים בטלויזיה וממנו יש 3 חיבורי RCA ויציאת S-VIDEO.

אז חיברת מה-SVIDEO של הכרטיס לSVIDEO של המתאם.

הבעייה היא שעד שלא משחקים עם המתאם הזה במשך 3 שעות עד שמתקבלת תמונה בצבע זה פשוט לא הולך.

ונמאס לי לשחק עם זה שעות, וגם בסוף רואים הכל קצת מטושטש למרות שהצבעים סבירים.

אז אם למישהו יש איזו שהיא הצעה להציע לי אני אשמח מאוד, או דרך לשפר את האיכות של התמונה.

הטלויזיה שיש לי היא : SONY-21FT1K היא נראית ככה SONY

ועוד איזה משהו ...

מישהו יודע כמה בערך עולה כבל S-VIDEO איכותי של 5 מטר ?

עריכה:

יכול להגרם נזק לטלויזיה משימוש לא נכון טי וי אוט של הכרטיס ?

אם כן מה הנזק ?

פורסם

האמת שדבר כזה עולה 10 שקלים למטר בחנות בתחנה הישנה.

בכל מקרה tvout ל rca מ svideo פשוט לא יכול ללכת . או שתחליף כ. מסך או שתחליף את הטלוויזיה

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה tvout ל rca מ svideo פשוט לא יכול ללכת . או שתחליף כ. מסך או שתחליף את הטלוויזיה

אף אחת מהאופציות שהצעת לא ממש עוזרות...

ושאלתי לגבי כבל איכותי...(לא איזה כבל שמוכרים בהום סנטר) !

חוץ מזה רוב הטלויזיות שהם -21 אינצ' לא באות עם יציאת S-VIDEO

פורסם

למה סתם להגיד דברים? אין שום בעיה בלהוציא Tv-Out מ-S-Video לחיבור RCA. לי יש כרטיס GigaByte Radeon 9000 Pro. יש לו רק חיבור S-Video, ומתאם ל-RCA, והוא עובד מצוין עם חיבור ה-RCA של הטלויזיה שלי.

כבל איכותי (עם מיגון אלקטרומגנטי, חיבורי זהב למגע טוב וכו') של 5 מטר עולה בערך 100 שקל (מה לעשות - משלמים על איכות...).

אגב, אם כשאתה מחבר את ה-RCA אתה רואה הפרעות על הטלויזיה, תנתק את חיבור הכבלים שלה. זו הייתה בעיה אצלי.

פורסם
  • מחבר

למה סתם להגיד דברים? אין שום בעיה בלהוציא Tv-Out מ-S-Video לחיבור RCA. לי יש כרטיס GigaByte Radeon 9000 Pro. יש לו רק חיבור S-Video, ומתאם ל-RCA, והוא עובד מצוין עם חיבור ה-RCA של הטלויזיה שלי.

כבל איכותי (עם מיגון אלקטרומגנטי, חיבורי זהב למגע טוב וכו') של 5 מטר עולה בערך 100 שקל (מה לעשות - משלמים על איכות...).

אגב, אם כשאתה מחבר את ה-RCA אתה רואה הפרעות על הטלויזיה, תנתק את חיבור הכבלים שלה. זו הייתה בעיה אצלי.

שאלה: המתאם שיש לך הוא מתאם קצר כזה מ-SVIDEO ל-RCA ? (זאת אומרת שהכבל שקנית הוא RCA ל- RCA ?

או שקנית S-VIDEO ל-RCA ?

תפרט קצת..

פורסם

שאלה: המתאם שיש לך הוא מתאם קצר כזה מ-SVIDEO ל-RCA ? (זאת אומרת שהכבל שקנית הוא RCA ל- RCA ?

או שקנית S-VIDEO ל-RCA ?

תפרט קצת..

אוקיי - אני עובד עם מתאם קצר (שבא עם הכרטיס) מ-S-Video ל-RCA. למתאם זה יש בקצה (אחרי כל ה-40 ס"מ שלו) חיבור זכר, אז מחובר אליו מתאם נקבה-נקבה של RCA, ואליו כבל RCA של 5 מטר.

ולמרות שזה אולי נשמע מתוסבך, התוצאה הסופית מעולה.

אני לא יודע אפילו אם יש כבל ארוך שבקצה אחד RCA ובשני S-Video. לא ראיתי כזה דבר, אבל לך תדע...

פורסם

או שקנית S-VIDEO ל-RCA ?

תפרט קצת..

אוקיי - אני עובד עם מתאם קצר (שבא עם הכרטיס) מ-S-Video ל-RCA. למתאם זה יש בקצה (אחרי כל ה-40 ס"מ שלו) חיבור זכר, אז מחובר אליו מתאם נקבה-נקבה של RCA, ואליו כבל RCA של 5 מטר.

ולמרות שזה אולי נשמע מתוסבך, התוצאה הסופית מעולה.

אני לא יודע אפילו אם יש כבל ארוך שבקצה אחד RCA ובשני S-Video. לא ראיתי כזה דבר, אבל לך תדע...

אין דבר כזה אני מניח שיחד עם הכרטיס הוא קבל מתאם

פורסם

דבר ראשון יש כבלים שהם S-Video בצד אחד ו RCA בצד השני. כבלים איכותיים של ווינקו.

דבר שאני חבל על הכסף בכבל S-Video איכותי, גם בכבל פושט רואים מעולה, אתה לא תראה את ההבדל בין כבל של 10 ש"ח לכבל של 100 ש"ח, בדוק.

לפותח הת'רד: הסיבה שלא ראית שום דבר בטלוויזיה כאשר חיברת את זה בכבל RCA היא כי אתה צריך להעביר בטלוויזיה את פורט הקלט

מס 1 מס 2 מס' 3 וכו...

בטלוויזיות של סוני זה נראה כמו מורבע עם חץ ספונה כלפי פנימה.

אז אני לא מאמין שיהיהו בעיות של צבעים...

פורסם

שלום,

מישהו יכול להראות לי איך נראה המתאם של s-video ל-rca?

ואיך אמורה להיות הכניסה של s-video ו- rca בטלוויזיה?

כי אין לי מושג איך הם ניראים ולכן אני לא יודע אם יש לי אותם..תודה.

פורסם

דבר ראשון יש כבלים שהם S-Video בצד אחד ו RCA בצד השני. כבלים איכותיים של ווינקו.

דבר שאני חבל על הכסף בכבל S-Video איכותי, גם בכבל פושט רואים מעולה, אתה לא תראה את ההבדל בין כבל של 10 ש"ח לכבל של 100 ש"ח, בדוק.

לפותח הת'רד: הסיבה שלא ראית שום דבר בטלוויזיה כאשר חיברת את זה בכבל RCA היא כי אתה צריך להעביר בטלוויזיה את פורט הקלט

מס 1 מס 2 מס' 3 וכו...

בטלוויזיות של סוני זה נראה כמו מורבע עם חץ ספונה כלפי פנימה.

אז אני לא מאמין שיהיהו בעיות של צבעים...

תראה, אולי זה תלוי בטלויזיה/כרטיס/סביבה, אני לא יודע איזה, אבל אצלי היה הבדל עצום בין כבל פשוט לכבל האיכותי, אז זה כנראה משתנה מסיטואציה אחת לשנייה.

פורסם

שלום,

מישהו יכול להראות לי איך נראה המתאם של s-video ל-rca?

ואיך אמורה להיות הכניסה של s-video ו- rca בטלוויזיה?

כי אין לי מושג איך הם ניראים ולכן אני לא יודע אם יש לי אותם..תודה.

בוודאי:

S-Video%20Adapter.jpg

זה חיבור S-Video (על כרטיסי מסך בדר"כ יש לו עוד איזה 3 פינים באמצע) (נקבה).

rca.gif

וזה כבל RCA (זכר).

מתאם ביניהם הוא פשוט אחד שמתחבר בצד אחד ל-S-Video ובשני ל-RCA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים