עבור לתוכן

בעיה עם דרייברים ב HP DV5203EA

Featured Replies

פורסם

אהלן,

הבעיה היא במחשב נייד HP Pavillion DV5203ea (אם ההודעה בפורום הלא נכון , אודה אם תועבר).

בכל אופן, הענין הוא כזה:

המחשב מגיע עם מערכת הפעלה XP Home Edition בעברית רחמנא ליצלן ועם דיסקים ל"שחזור". ז"א אם קרה משהו - יש אפשרות להחזיר את המערכת לתצורה הרגילה שלה שבה המערכת הנ"ל מותקנת עם דרייברים והכל עובד פיקס.

אני התקנתי XP Pro ויש לי בעיה עם הדרייברים. למה ? כי אין דיסק של דרייברים מסודר. על C אפשר למצוא ספריה בשם SWSETUP אשר מכילה כפי הנראה את כל הדרייבים בתיקיות התואמות את השמות.

הצלחתי להסתדר עם הדרייברים של הכרטיס מסך, רשת חוטית, WiFi ועוד כמה שטויות אבל נשארתי עם 2 בעיות :

נשאר התקן בDevice Manager בשם PCI Device שאני לא מצליח למצוא לו אף דרייבר. לא באותה תיקיה הנ"ל ולא גם בהתקנה של XP Home (השארתי את מערכת ההפעלה הנ"ל במקביל ל Pro).

בנוסף המודם והכרטיס קול כנראה משולבים ואני לא מצליח להתקין אותם. ניסתי להתקין את הדרייברים שנמצאים בספריה הנל אך ללא הצלחה (יש להם מעין תוכנת התקנה) וכמו כן בדקתי את נתיב הדרייברים ב home ומצאתי עוד תוכנת התקנה ב program files אך גם זו של המודם וגם זו של הכרטיס קול (הנראים משולבים) טוענת כי לא מצאו את ההתקן (מה שלא סביר כי ב Home הכל עובד).

בעיה אחרונה שיש - כאשר ב Bios מפעילים את ה Sata Native אזי ה Pro לא מצליח לעלות וזורק מסך כחול אע"פ שהתקנתי את הדרייברים של הchipset והבקר שמופיע ב device manager עבור ה IDE הוא אותו אחד שמופיע ב home.

אם למישהו יש ניסיון עם הבעיות האלה -

אשמח לתגובה. לא הצלחתי למצוא חומר ברשת בנוגע לבעיות הנ"ל.

שחף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים