פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים כשאני בודק כמה מקום יש לי במחיצה שלי D... זה מה שזה מראה לי: 93 ג'יגה בשימוש... אבל כשאני נכנס לתוך הכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל נסתרים) הוא רושם שרק 60 ומשהו בשימוש... לאן הלכו לי כמעט 30 ג'יגה?!!
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים בחור..יש לך 35.6 גי'גה פנויים! התבלבלת...אתה הסכלת על הUSED SPACEאז הכל בסדר אצלך ב-HD אל תדאג..ותשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית בחייך..לא מבינים ממנה כלום
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר בחור..יש לך 35.6 גי'גה פנויים! התבלבלת...אתה הסכלת על הUSED SPACEאז הכל בסדר אצלך ב-HD אל תדאג..ותשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית בחייך..לא מבינים ממנה כלוםהתכוונתי 93 בשימוש טעות שלי (תיקנתי)...נו אז לאן נעלמו 30 ג'יגה?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים בקבצים מוסתרים שאתה כנראה שכחת או לא יכול לראות משום מהבכל מקרה..אם המחשב שלך נקי מוירוסים טוריאנים ורוגלות למיניהם אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר אני אומר לך עברתי תיקיה תיקיה כשהאופציה לראות קבצים מוסתרים פועלת... ולא היה כלום!...
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים תנסה לעשות ניקוי דיסק..או שתשתמש ב-dustbuster ותראה אם יעזור..אבל שוב..אם אין לך וירוסים/רוגלות/טרויאנים לא היתי דואג...
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר תנסה לעשות ניקוי דיסק..או שתשתמש ב-dustbuster ותראה אם יעזור..אבל שוב..אם אין לך וירוסים/רוגלות/טרויאנים לא היתי דואג...מה לא לדאוג??? אין לי 30 ג'יגה מהדיסק! אתה יודע אני צריך אותם!וניקוי דיסק מראה שאין מה לנקות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.