עבור לתוכן

מקלדת חדשה של microsoft חיייב עזרה דחוף!

Featured Replies

פורסם

אני חייב עזרה בקשר למקלדת..

קניתי לפני כמה ימים מקלדת של microsoft נראת טוב לא אלחוטית.. דגם אין לי ממש מושג משו nature אני יודע על הדיסק רשום lntellType Pro 2.2

lntelliPoint 4.11

אקיצר אני מנסה להשתמש בא ואין לי מושג איך להתקין אותה.

הכפתורים החדשים למשל של הווליום והנגן, של הדף הבית וכל זה עובדים למרות שעדיין אני רוצה לכוון אותם אם אפשר (ז"א למשל בכפתור מסנג'ר להשים את מסנג'ר 7 לא של הווינדוס).

אבל הבעיה העיקרית היא כפתורי הF. הם לא עובדים! F5 למשל לא מרענן בשום מצב, וF5 F6 F7 F8 הכפתורים שבלעדיהם אי אפשר לעבוד בפלאש ארבעתם לא משפיעים על הפלאש בגרוש אני חייב לשנות את זה לכוון אותם להתקים מה עושים?? בעצם אולי הם כן עובדים למה בפלאש הכפתור היחיד שמגיב הוא F6 אבל הוא לא עושה מה שהוא צריך אלא עושה שמירה בשם..

חייב עזרה דחוף בבקשה מי שיכול אני ישמח.. תודה רבה!

פורסם

כדי שכפתורי ה"F" יעבדו רגיל אתה צריך ללחוץ על הלחצן F LOCK הוא בחלק העליון יחסית בצד ימין..תחפש...

לגבי התיכנות של הכפתורים...

כנס ללוח הבקרה>>מקדלת>> ואז בלשונית האחרונה יש לך KEY SETTING ואז אתה בוחר מה אתה רוצה...

פורסם

ה F LOCK ידוע במקלדות מולטימדיה

פורסם

לשים ולא להשים.

התקנת את התוכנה כבר?

אם כן, כדי לסדר את המסנג'ר לחדש כל מה שאתה צריך לעשות זה ללכת להגדרה של כפתור המסנג'ר לשנות אותו ל-EXE של המסנג'ר שלך.

keyboardhelpmj1.pngkeyboardhelp2la8.png

לגבי כפתורי ה-F, ישנו כפתור גדול בצד ימין שכתוב עליו F-lock, תלחץ עליו וה-Fים יעבדו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה מלך!!

לא לנעול בבקשה את האשכול אני מנסה קודם..

עריכה: עובד מצויין תודה אחי!

פורסם

רק תערוך את הכותרת שלך בלי ה "חייב עזרה דחוף!"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים